ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Λαϊκό Λαχείο: Μοιράζει συνολικά κέρδη 2,2 εκατ. στην αυριανή κλήρωση

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Κέρδη μέχρι και 2.200.00 ευρώ μοιράζει η 49η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, μετά από τρία συνεχόμενα τζακ-ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής. Οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες όλης της Ελλάδας, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. «Αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματός μας επιλέγουν δυο λαχνούς, έναν με μονό και έναν με ζυγό λήγοντα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές τους για κέρδη, ξοδεύοντας ουσιαστικά 10 ευρώ», τονίζει ο κ. Τάσος Γυμνόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

Η αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, που προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής του λαχνού που επιθυμούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές. Ο κ. Γυμνόπουλος εξηγεί: «Το κοινό έχει πλέον τη δυνατότητα διαμόρφωσης του λαχνού του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Λαϊκού μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας "ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις", δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κ. Γυμνόπουλος.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Ολύμπου 107

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γυμνόπουλου αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερό για έναν κάτοικο της Θεσσαλονίκης που κέρδισε 100.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση Black Friday.  «Ο νικητής κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 5 ευρώ. Η ειδική κλήρωση Black Friday, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου, ήταν η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για το κατάστημά μας, καθώς πριν από χρόνια είχαμε δώσει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Λαχείο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γυμνόπουλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

lotto opap
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Κέρδη έως 10.000 ευρώ τον μήνα για μία 10ετία σε κάθε κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, κάθε Τετάρτη και Σάββατο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Απόψε το βράδυ στις 22:00 η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ για τα 4,8 εκατ. ευρώ

Έπαθλα των 100.000 ευρώ για τους τυχερούς 5άρηδες. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τζακ ποτ 4,8 εκατ. ευρώ αυτή την Κυριακή στο ΤΖΟΚΕΡ

Εκτός από τα 4,8 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις.