ΓΔ: 2006.93 -0.86% Τζίρος: 260.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:26
λοταρία Σκρατς λογότυπο
skrats

ΟΠΑΠ: 100.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ

Το «εισιτήριο» για το μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ ήταν όσοι λαχνοί του παιχνιδιού «Διπλή Ευκαιρία» δεν είχαν κερδίσει.

Νικητές αναδείχθηκαν και οι 50 τυχεροί παίκτες της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα από 1.000 έως και 100.000 ευρώ. Οι 50 τυχεροί, που προέκυψαν από τον λαχνό «Διπλή Ευκαιρία», παραβρέθηκαν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στην οποία πραγματοποιήθηκαν ζωντανές κληρώσεις και αναδείχθηκαν τέσσερις επιλαχόντες που διεκδίκησαν πολύ μεγάλα έπαθλα.

Ο υπερτυχερός της βραδιάς ήταν ο Θανάσης Δ. από την Αθήνα, ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε έναν από τους αριθμούς που είχε επιλέξει στην τελευταία κλήρωση της εκδήλωσης, διεκδικώντας έπαθλα των 100.000 ευρώ, 250.000 ευρώ, 500.000 ευρώ και 1.000.000 ευρώ.

Οι άλλοι τρεις μεγάλοι νικητές κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Γ. από τον Βόλο, Άγγελο Δ. από τη Θεσσαλονίκη και Γιάννη Μ. από την Αθήνα. Οι υπόλοιποι 46 τυχεροί της δεύτερης ευκαιρίας του ΣΚΡΑΤΣ «Διπλή Ευκαιρία» κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ ο καθένας.

Όλοι μαζί γιόρτασαν την επιτυχία τους, διασκέδασαν, χόρεψαν συνοδεία ζωντανής μουσικής και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες σε μια βραδιά που θα αναμφίβολα θα τους μείνει αξέχαστη.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/shorts/e5yrTyqemGs

Πώς αναδείχθηκαν οι 50 τυχεροί

Το «εισιτήριο» για το μεγάλο πάρτι του ΣΚΡΑΤΣ ήταν όσοι λαχνοί του παιχνιδιού «Διπλή Ευκαιρία» δεν είχαν κερδίσει. Χιλιάδες παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση της δεύτερης ευκαιρίας, σκανάροντας τον QR κωδικό του λαχνού τους. Έτσι, αναδείχθηκαν 50 τυχεροί από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι βρέθηκαν στην φαντασμαγορική εκδήλωση του ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον 1.000 ευρώ, με την κληρωτίδα να... αποφασίζει για την «αντιστοιχία» των μεγαλύτερων επάθλων.

18+ επίγειο | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Allwyn
ΑΓΟΡΕΣ

Allwyn: Τι κρύβεται πίσω από την πτώση της μετοχής, τι ανησυχεί τους αναλυτές

Η μετοχή της Allwyn έχει γράψει χαμηλό τριών ετών επηρεαζόμενη από τη συγχώνευση αλλά και την πορεία της στοιχηματικής αγοράς παγκοσμίως. Οι επιφυλάξεις που έχουν διατυπώσει οι αναλυτές.
Κτίριο Allwyn στην Αθήνα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ 2,41 δισ. το 2025, άνοδος κόστους και στήριξη από online

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με καθαρά έσοδα προ εισφορών, 2,41 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,9%, καθώς ενισχύθηκαν τόσο οι ψηφιακές δραστηριότητες όσο και η επίγεια παρουσία μέσω του δικτύου καταστημάτων.
Allwyn-ΟΠΑΠ
ΑΓΟΡΕΣ

Αγορές μετοχών ΟΠΑΠ αξίας άνω των 215 εκατ. από Allwyn και η επόμενη μέρα

Η Allwyn τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι συνεχώς στην πλευρά των αγοραστών στο Χ.Α. στηρίζοντας τη μετοχή και απορροφώντας ένα μεγάλο μέρος της προσφοράς, έχοντας αγοράσει πάνω από 12 εκατ. μετοχές αντί 215 εκατ. ευρώ.