ΓΔ: 2370.13 1.00% Τζίρος: 436.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:35
Φάντομ F-4 Αεροσκάφος
Το μαχητικό αεροσκάφος Φάντομ F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας Ελλάδας σε πτήση.

Ανοίγει τις «πύλες» στην αεροπορική βάση Τανάγρας το Athens Flying Week

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πτητικές δοκιμές της Athens Flying Week 2025 στην Τανάγρα, με όλα έτοιμα για το αεροπορικό σόου στις 6-7 Σεπτεμβρίου, όπου χιλιάδες θεατές αναμένονται στη βάση της 114 Πτέρυγας Μάχης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, οι πτητικές δοκιμές της Athens Flying Week 2025 στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές όλα είναι έτοιμα για το διήμερο αεροπορικό υπερθέαμα που θα λάβει χώρα στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Χιλιάδες φίλοι του μεγαλύτερου Airshow της ανατολικής Μεσογείου αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος την έδρα της 114 Πτέρυγας Μάχης, επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Μεταξύ άλλων, θα δώσουν το «παρών» το γαλλικό Rafale Solo Display, τα Eurofighter της Γερμανίας και της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά Tornado, τα θρυλικά F-4 Phantom, F-16, Rafale, Mirage 2000-5, M-346 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, όπως φυσικά και η «εθνική ομάδα» των αεροπορικών επιδείξεων, το F-16 «ΖΕΥΣ» και το T-6 «Δαίδαλος», καθώς και όλα τα πτητικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Μείωση ρωσικών πλήγματων, αλλά σοβαρές ζημιές στο δίκτυο

Τον Ιανουάριο η Ρωσία πραγματοποίησε λιγότερες επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά της Ουκρανίας σε σχέση με τον Δεκέμβριο, προκαλώντας όμως τη σοβαρότερη ενεργειακή κρίση για το Κίεβο και τη χώρα από την αρχή του πολέμου το 2022.
Αεροσκάφος C-130 στην πίστα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η μεταφορά των σορών των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη Ρουμανία με C-130

Το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από την Ελευσίνα με προορισμό τη Ρουμανία, προκειμένου να μεταφέρει στην Ελλάδα τις σορούς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
Αεροσκάφος C-130 στη βάση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο το μεσημέρι η μεταφορά των σορών των 7 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα

Οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Ρουμανία, θα επιστρέψουν αύριο το μεσημέρι με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο θα αναχωρήσει από την Ελευσίνα και θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη.
Μαχητικό αεροσκάφος F-16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σύνθεση Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου μετά τις Έκτακτες Κρίσεις

Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου μετά τις Έκτακτες Κρίσεις, σηματοδοτώντας ανανέωση και ενίσχυση της διοικητικής αποτελεσματικότητας.