ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
περίπτερο με εφημερίδες
Φώτο: Shutterstock

Πρωτοσέλιδα: Ακρίβεια, ασφάλεια, συντάξεις και γεωπολιτικές εξελίξεις

Ασφάλεια, στεγαστικό, συντάξεις, μεταναστευτικό και διεθνείς εξελίξεις κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αποτυπώνοντας τις βασικές ανησυχίες της επικαιρότητας.

Οι σημερινές πρωτοσέλιδες εφημερίδες παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την οικονομία και την κοινωνία έως τη διεθνή πολιτική. Οι τίτλοι αποτυπώνουν τις κυρίαρχες ειδήσεις και τις ανησυχίες της επικαιρότητας.

Η Απογευματινή επικεντρώνεται στην ασφάλεια, με τίτλο «Ο χάρτης του εγκλήματος στην Αθήνα», αναδεικνύοντας τα προβλήματα εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα. Η Δημοκρατία κάνει λόγο για «ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ με το “Σπίτι μου”», φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα γύρω από το στεγαστικό πρόγραμμα.

Ο Ελεύθερος Τύπος δίνει έμφαση στις «3 αλλαγές με την κατάργηση προσωπικής διαφοράς», αναλύοντας τις επιπτώσεις για τους συνταξιούχους. Η Εστία σχολιάζει ότι «στο μεγαλύτερο φιάσκο της ιστορίας των ΗΠΑ εξελίσσεται ο πόλεμος στο Ιράν», προβάλλοντας τη διεθνή διάσταση.

Η Εφημερίδα των Συντακτών κυκλοφορεί με τον τίτλο «ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ», ενώ τα Νέα αναδεικνύουν το θέμα των ακινήτων με τον τίτλο «ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – Ένας ο “ΕΝΦΙΑ” από τους Δήμους».

Το Kontra αναφέρεται στην «ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ενώ η Ναυτεμπορική επισημαίνει τη «Μεγάλη στροφή στις επενδυτικές ροές», εστιάζοντας στις εξελίξεις στην οικονομία και τις αγορές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εργασιακή συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Λιβάνου

Συνάντηση εργασίας στην Αθήνα είχαν οι υπουργοί Τουρισμού Ελλάδας και Λιβάνου, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις και τονίζοντας τη σημασία ενίσχυσης της τουριστικής συνεργασίας για βιώσιμη ανάπτυξη και νέες ευκαιρίες.
κλειστό γυμναστήριο Εκάλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΥΠΑ: Υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ΑμεΑ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Η ΔΥΠΑ προσκαλεί τα ενταγμένα μέλη του μητρώου εκπαιδευτικών να δηλώσουν προτίμηση σχολικής μονάδας για ΣΕΚ ΑμεΑ Αθήνας και ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2026-2027. Αφορά αποκλειστικά τα μέλη του μητρώου.
Κτίριο ΟΟΣΑ πρόσοψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε στην Αθήνα έργο ΟΟΣΑ για Ακεραιότητα Πληροφορίας

Ξεκίνησε στην Αθήνα το Διασυνοριακό Έργο του ΟΟΣΑ για την Ακεραιότητα της Πληροφορίας, με έξι ευρωπαϊκές χώρες και υποστήριξη από ΕΟΧ και Νορβηγία. Στόχος η υλοποίηση διεθνούς προτύπου για διαφάνεια, πλουραλισμό και θεσμούς.
Αναφιώτικα Πλάκα Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

FLUX Laboratory Athens: Κέντρο δημιουργίας και καινοτομίας στην Αθήνα

Το Ελβετικό Κέντρο για τον Πολιτισμό και το FLUX Laboratory Athens ανοίγουν επίσημα στις 1 Οκτωβρίου στην Πλάκα, σηματοδοτώντας την έναρξη του φεστιβάλ «One & Only Athens» και προβάλλοντας μια κοινωνικά ενεργή προσέγγιση στη δημιουργία.
Πλατεία Συντάγματος Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο το Σαββατοκύριακο λόγω «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»

Λόγω των εκδηλώσεων «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο», θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ του Σαββάτου 19/9 έως το βράδυ της Κυριακής 20/9, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.