ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΟΠΑΠ

Πληρωμές λογαριασμών και φορο - υποχρεώσεων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Οι πελάτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, μπορούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τις μεγάλες ουρές και την αναμονή.

Η προθεσμία για την πληρωμή αρκετών φορολογικών υποχρεώσεων λήγει την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν μια άμεση λύση σε όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να τακτοποιήσουν οφειλές, όπως τις τελευταίες δόσεις φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας.

«Οι πελάτες μας στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, μπορούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τις μεγάλες ουρές και την αναμονή. Οι πληρωμές γίνονται είτε με μετρητά, είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Καλλιγιαννάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Άλιμο επί της Λεωφόρου Λοχαγού Χρονόπουλου 52.

«Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου μπορεί κανείς να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς. Το ωράριό μας βοηθάει πολύ στην εξυπηρέτηση του κόσμου, καθώς παραμένουμε ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ», προσθέτει ο κ. Καλλιγιαννάκης.

Πληρωμή λογαριασμών οργανισμών και επιχειρήσεων

Σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα πληρωμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

«Στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορεί κανείς να πληρώσει περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητο όριο. Υπάρχει κόσμος που έρχεται σταθερά στο κατάστημά μας για να τακτοποιήσει τις οφειλές του, γιατί ξέρει ότι θα αποφεύγει την ταλαιπωρία», σημειώνει ο κ. Καλλιγιαννάκης

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» με εκπλήξεις αύριο στο Athens Metro Mall

Ήρθε η ώρα για να κάνεις το δώρο σου πιο συναρπαστικό για όσους γιορτάζουν την Κυριακή. Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει αύριο, παραμονή του Αγίου Γεωργίου, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» στους επισκέπτες του Athens Metro Mall.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής των 2.601.701 ευρώ

Μόλις 3 ευρώ κόστισε το χρυσό δελτίο που βρέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να αναφέρει πως «Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για ένα αστείο λόγω της αυριανής Πρωταπριλιάς».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ο όμιλος Allwyn ανακοινώνει τριετή συνεργασία με το Wings for Life World Run

Ο Όμιλος Allwyn θα είναι επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης στους αγώνες Wings for Life που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα τρία χρόνια. Ο εφετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.