ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores

«Κόκκινος» Σεπτέμβριος στο ΧΑ με μεγάλες απώλειες και «βουτιές» έως 19%

Παραμένει υπό πίεση το ΧΑ έχοντας απώλειες 10,82% από τα υψηλά 9ετίας του περασμένου Ιουλίου. Μεγάλες είναι οι απώλειες που καταγράφουν κορυφαίες μετοχές τόσο του Large όσο και του Mid Cap το Σεπτέμβριο.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Το χρώμα του χρήματος θα δουν οι μέτοχοι τον επόμενο χρόνο

Τη χρηματική διανομή προς τους μετόχους της Ελλάκτωρ μετά από χρόνια προανήγγειλε ο CEO του ομίλου Ευθ, Μπουλούτας. Καμία άλλη πώληση asset του ομίλου το β' εξάμηνο του 2023, εκτός από Άκτωρ και Smart Park.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Stefanos έρχεται, ο real ΣΥΡΙΖΑ «φεύγει» και το πρόβλημα του Κ. Μητσοτάκη

Η απότομη προσγείωση της νομενκλατούρας του ΣΥΡΙΖΑ από τη νίκη Κασσελάκη, οι συνεχείς «ατυχίες» του επιτελικού κράτους που απογοητεύουν τους πολίτες, η Ελλάκτωρ μετά την Αττική Οδό και η νέα θυγατρική της Quest με το βλέμμα στην Κωτσόβολος.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Στα 32 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη στο πρώτο εξάμηνο

Στα 185,8 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου από συνεχιζόμενες δραστηριότητες παραμένοντας σταθερός έναντι της περυσινής χρονιάς, ωστόσο η κερδοφορία της κατασκευαστικής ενισχύθηκε σημαντικά.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Δεν υφίσταται συμφωνία για πώληση του 25% της Άνεμος

«Διεθνής εξειδικευμένος Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος έχει αναλάβει την αξιολόγηση επί των στρατηγικών επιλογών για τη συμμετοχή στην ANEMOS RES, μεταξύ των οποίων και την ενδεχόμενη πώλησή της», τονίζει η εισηγμένη.
MARKET MAKER

Με το πόδι στο γκάζι η αγορά, 5 μετοχές σε ιστορικά υψηλά και η ανάκαμψη του ΟΤΕ

Ανόδου συνέχεια με αμείωτη ένταση και νέο υψηλό 9ετίας, το μεγάλο ενδιαφέρον για κατασκευές - υποδομές, η ανάκαμψη της μετοχής του ΟΤΕ, το εντυπωσιακό +7% της Ελλάκτωρ και η υστέρηση της Σαράντης.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα της Eurobank, οι εξελίξεις στην Άνεμος και τα δισ. του Ερντογάν

Σήμερα αποφασίζει η ΓΣ της Eurobank για την αγορά των μετοχών του ΤΧΣ - ποια τα επόμενα βήματα, η αγορά προεξοφλεί την πώληση του 25% της Άνεμος, ίχνη ζωής από τη Folli Follie, η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το deal Ερντογάν με τα Εμιράτα.