ΓΔ: 792.15 0.09% Τζίρος: 7.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:50:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

kivernoasfaleia, cyber security, texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι συμβουλές των τραπεζών στο κοινό για τις ηλεκτρονικές απάτες

Με στόχο να περιοριστούν τα περιστατικά απάτης τύπου phising, τόσο η ΕΕΤ όσο και ο Ελληνικός Χρηματοοικονομικός Μεσολαβητής, επανέρχονται δίνοντας απαντήσεις σε επίκαιρα ερωτήματα στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδικές αργίες διατραπεζικών συναλλαγών στην Ελλάδα στις 15 & 18 Απριλίου

Οι αργίες προκύπτουν εξαιτίας του Πάσχα των καθολικών και η Ελληνική Ένωση Τραπεζών συστήνει στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με την τράπεζα συνεργασίας τους για περαιτέρω πληροφορίες.
trapezes-banks
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένωση Τραπεζών: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα τραπεζικά καταστήματα

Για αύριο συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στις τράπεζες, ενώ πριν την μετάβαση τους σε αυτές, να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ένωση Τραπεζών: Πώς προστατευόμαστε από απάτες με εταιρικά e-mail

Με αφορμή την ενημερωτική εκστρατεία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μήνα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών παρέχει οδηγίες αναγνώρισης και προστασίας από ηλεκτρονικές απάτες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Οδηγίες προστασίας για ηλεκτρονικές απάτες

Πρόκειται για νέους τύπους απάτης όπως οι απάτες υποτιθέμενης τεχνικής υποστήριξης, ηλεκτρονικές απάτες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κλοπές στοιχείων ταυτότητας, και απάτες μέσω αλλαγής κάρτας SIM.
cyber attack-cyber security
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι τέσσερις νέες μορφές απάτης για τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Πρόκειται για τις απάτες υποτιθέμενης τεχνικής υποστήριξης, τις ηλεκτρονικές απάτες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, τις κλοπές στοιχείων ταυτότητας και τις απάτες μέσω αλλαγής κάρτας SIM (SIM Swapping).