ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ELVALHALCOR

Ανθεκτική η Elvalhalcor στη νέα κρίση, σε ιστορικό υψηλό ο τζίρος

Οι πράσινες επενδύσεις των προηγούμενων ετών εκτινάσσουν τζίρους - κερδοφορία. Ισχυρή ζήτηση για ανακυκλούμενα υλικά συσκευασίας. Αυξάνονται οι ανάγκες για αλουμίνιο - χαλκό στις μπαταρίες και τα μοτέρ ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Elvalhalcor: «Πράσινο φως» από ΓΣ για διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ

Οι μέτοχοι της εταιρείας αποφάσισαν επίσης και την την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους μέχρι ποσού 150 εκατ. ευρώ με τα οποία θα αναχρηματοδοτηθεί ο βραχυπρόθεσμος ή μακροπρόθεσμος δανεισμός και η χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Elvalhalcor: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου το α΄τρίμηνο, έφτασε τα 923 εκατ. ευρώ

Ο συνδυασμός του αυξημένου όγκου πωλήσεων και των υψηλών τιμών των μετάλλων διαμόρφωσε τον κύκλο εργασιών στα ιστορικά υψηλά, με την εταιρεία να διατηρεί την ανοδική δυναμική που έχει διαμορφωθεί από την περασμένη χρονιά.
ElvalHalcor
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Ισχυρή ώθηση στις επενδύσεις με νέο δάνειο 75 εκατ. ευρώ

Δεκαετές δάνειο 75 εκατ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μετά τα 250 εκατ. που άντλησε ο όμιλος με έκδοση επταετούς ομολόγου. Ουσιαστική αναβάθμιση της παραγωγικής δυναμικότητας στο αλουμίνιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη επένδυση από την Εlval με δάνειο 75 εκατ. από την ΕΤΕπ

Η νέα συνεργασία με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη ανακοινώθηκε σήμερα κατά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης από τον πρόεδρο της Τράπεζας Werner Hoyer και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ElvalHalcor Μιχάλη Στασινόπουλο.
ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ πωλήσεων από την ElvalHalcor, αποδίδουν οι μεγάλες επενδύσεις

Η ElvalHalcor ανακοίνωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της, με τον κύκλο εργασιών στο αλουμίνιο να εκτοξεύεται κατά 37,4% και στον χαλκό κατά 46,5%. Πλήρης η αξιοποίηση της παραγωγικής δυναμικότητας, τονίζουν στελέχη της εταιρείας.
ElvalHalcor. ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Σε ιστορικά υψηλά ο όγκος πωλήσεων το 2021 με άνοδο 16,3%

Αύξηση σημειώθηκε και στον κύκλο εργασιών κατά 42,1%, ενώ τα αναπροσαρμοσμένα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 22,9%. Ασήμαντες οι αγορές Ρωσίας και Ουκρανίας για τον όμιλο που δεν επηρεάστηκε από την πολεμική σύγκρουση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρή ανάπτυξη και κερδοφορία για την ElvalHalcor στο εννεάμηνο

Ο συνδυασμός του ανοδικού όγκου πωλήσεων και των τιμών των μετάλλων διαμόρφωσε τον κύκλο εργασιών σε ιστορικά υψηλά στα 2.082,5 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο, αυξημένο κατά 38,8% από τα 1.500,4 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου διαστήματος πέρυσι.