ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Hellinikon

«Ζεσταίνονται» για τα καλά οι πωλήσεις σπιτιών από τη Lamda στο Ελληνικό

Έχουν πωληθεί ήδη ακίνητα αξίας 641 εκατ. και έρχονται έσοδα 1,17 δισ. ευρώ. Η «τρελή» ζήτηση και οι τιμές των κατοικιών. Για πρώτη φορά κέρδη από το project του Ελληνικού. Γιατί η Lamda δεν χρειάζεται να αντλεί δανεισμό.
Hellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχίζει εκστρατεία στο εξωτερικό η Lamda για πλούσιους αγοραστές σπιτιών

Η εταιρεία «ξεπούλησε» όλα τα οικόπεδα και σπίτια στο παραλιακό μέτωπο και επισπεύδει νέα οικιστικά projects, τα οποία θα διαφημίσει στο εξωτερικό. Οι εκτιμώμενες εισπράξεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ επιτρέπουν στην εταιρεία να μην αντλεί δάνεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Με ζημιές η χρήση του 2022, ρεκόρ EBITDA στα εμπορικά κέντρα

Στα 223 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικές εισπράξεις από πωλήσεις/μισθώσεις ακινήτων στο Ελληνικό με τα συνολικά ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου να προσεγγίζουν τα 700 εκατ. ευρώ. Ζημιές -31 εκατ. το 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλάσια έσοδα της Lamda Development από τα εμπορικά κέντρα το α' εξάμηνο

Το κέρδος από την αποτίμηση Εμπορικών Κέντρων και λοιπών ακινήτων να καταγράφεται στα €21,3 εκατ. και το κέρδος από την αποτίμηση των Επενδυτικών Ακινήτων έργου Ελληνικού να διαμορφώνεται  στα €10,5 εκατ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα εμπορικά κέντρα μετασχηματίζονται και επιστρέφουν στο ραντάρ των επενδυτών

Έχοντας αντιμετωπίσει την πρόκληση της πανδημίας και της «έκρηξης» του ηλεκτρονικού εμπορίου τα mall νέας γενιάς μεταμορφώνονται και προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.