ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BusinessDaily Podcast: Οι αιτίες της ανόδου των τιμών στην οικονομία

Για την ακρίβεια και πως συνδέεται με τα προβλήματα λειτουργίας της αγοράς, την θεσμική συγκρότηση της χώρας αλλά και την φοροδιαφυγή συζητούν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παπαδογιάννης και Νίκος Φιλιππίδης, στο 2ο επεισόδιο των podcast του BD.

Στο δεύτερο επεισόδιο των podcast του Business Daily, ο Γιάννης Παπαδογιάννης συζητά με τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη για την ακρίβεια, τις αιτίες της ανόδου των τιμών στην οικονομία και πως αυτή συνδέεται με τα προβλήματα λειτουργίας της αγοράς, την θεσμική ανεπάρκεια της χώρας αλλά και την φοροδιαφυγή.

Ακούστε το επεισόδιο στο Spotify, το Apple Podcast και το Youtube Music. Για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια των Podcast του BusinessDaily.gr κάντε εγγραφή στα κανάλια μας σε SpotifyApple Podcast και Youtube Music.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

BusinessDaily Podcast: Γιατί οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν μικρές επιχειρήσεις

Στην χρηματοδότηση των μικρών επιχειρήσεων και την κριτική που διατυπώνεται στις τράπεζες για περιορισμένες δανειοδοτήσεις εστιάζει το νέο επεισόδιο των podcast του BusinessDaily.gr.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εν αναμονή των ανακοινώσεων για το ρεύμα, τι συζητήθηκε στο Μαξίμου

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Ενέργειας αν θα υπάρξει παρέμβαση για φορολόγηση υπερκερδών και επιδότηση των καταναλωτών μετά τη μεγάλη αύξηση των τιμών στη χονδρική.
Super-Market
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Φρέναρε» από 3,1% σε 2,1% τον Ιούνιο ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

Στο 2,3% από 2,4% έπεσε ο πληθωρισμός τον Ιούνιο, με τον τιμάριθμο της διατροφής να πέφτει κατά 1%. Μεγάλες αυξήσεις σε τομείς που επηρεάζονται από τον τουρισμό, όπως ξενοδοχεία - καφέ και αερομεταφορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπεραπόδοση της εγχώριας οικονομίας προβλέπει η ΤτΕ με ρυθμό ανάπτυξης +2,2%

Η Τράπεζα της Ελλάδος υπογραμμίζει την ανάγκη επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να συνεχιστεί η καλύτερη πορεία της οικονομίας έναντι της ευρωζώνης. Αποκλιμάκωση πληθωρισμού στο 3%.