ΓΔ: 2594.52 1.38% Τζίρος: 366.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:37
Vodafone κτίριο τεχνολογίας

Η Vodafone στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές συνδρομητές της

Η εταιρεία αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Τους συνδρομητές της σε Βοιωτία, Ροδόπη, Εύβοια, Καβάλα και Αττική που πλήττονται από τις πυρκαγιές στηρίζει η Vodafone καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι συνδρομητές/τριες της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις περιοχές: Σάπες, Οργάνη, Ξυλαγανή, Ίασμος, 'Αγιος Γεώργιος, Αλίαρτος, Αντίκυρα, Βάγια, Δήλεσι, Δίστομο, Θήβα, Κυριάκι, Ορχομενός, Παρόριο, Ψαχνά, Ασπρόπυργος, Φυλή, Καβάλα, Αμυγδαλεώνα, Ελευθερούπολη, Ζυγός, Θάσος, Θεολόγος, Κεραμωτή, Κεχρόκαμπος, Μουσθένη, Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Καρβάλη, Νικήσιανη και Πρίνος, θα έχουν στη διάθεση τους, από 22 Αυγούστου 2023 και για 15 μέρες, έως και 6 Σεπτεμβρίου, αυτόματα και δωρεάν:

  • 1500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς εθνικά κινητά και σταθερά και
  • 20 GB στο κινητό

Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό αεροπλάνο εν δράσει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε πέντε περιοχές της χώρας

Έξι συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια έγιναν σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια. Στη Ζάκυνθο, 39χρονος συνελήφθη για πυρκαγιά από σπινθήρα κατά τη διάρκεια εργασιών μετάλλου και του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Vodafone κτίριο τεχνολογίας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vodafone Ελλάδας: Πάνω από 1,5 δισ. ευρώ για δίκτυα νέας γενιάς στη δεκαετία

O Νίκος Πλεύρης της Vodafone Ελλάδας παρουσίασε την πρόοδο των επενδύσεων σε δίκτυα 5G, οπτικών ινών και υποθαλάσσιων καλωδίων, με επενδύσεις άνω των 1,5 δισ. ευρώ και στόχο τις 850.000 FTTH γραμμές έως το 2027.
Τηλεπικοινωνίες-Πάροχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με συνδέσεις 8 Gbps απαντάει ο ΟΤΕ στον αυξανόμενο ανταγωνισμό της ΔΕΗ

ΟΤΕ και ΔΕΗ ξεφεύγουν στην κούρσα των οπτικών ινών, με πάνω από 2 εκατ. συνδέσεις. Με νέα πακέτα συνδέσεων 8 Gbps απαντάει η Telekom, ενώ το deal ΔΕΗ–Vodafone θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΔΙΕΘΝΗ

Ινδονησία: Πάνω από 170.000 με αναπνευστικά προβλήματα λόγω πυρκαγιών

Πάνω από 170.000 άνθρωποι έχουν νοσήσει με αναπνευστικά προβλήματα στην Ινδονησία από τον Αύγουστο λόγω δασικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Ο αριθμός αυξήθηκε σημαντικά τους τελευταίους μήνες σε επτά επαρχίες.