ΓΔ: 1273.48 0.25% Τζίρος: 70.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intracom Telecom
Φωτο: Intracom Telecom

Intracom Telecom: Ολοκλήρωσε έργο ασφαλείας για το «Ελ. Βενιζέλος»

O πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία SISC2, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Intracom Telecom.

Tην επιτυχή ολοκλήρωση του κεντρικού συστήματος PSIM του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ), επιτυγχάνοντας τη σύνθεση της κοινής επιχειρησιακής εικόνας και την επίγνωση της κατάστασης για το σύνολο της κρίσιμης υποδομής του ΔΑΑ ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία SISC2, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Intracom Telecom, μέσω του οποίου ολοκληρώνονται, επεξεργάζονται και αναλύονται τα δεδομένα κινηματικής και οι στόχοι οι οποίοι εντοπίζονται στην επιφάνεια του εδάφους. Στόχος της λύσης είναι η έγκαιρη ανίχνευση εισβολής και η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα παρακολούθησης, ενισχύοντας τις δυνατότητες αποτροπής για την προστασία κρίσιμων υποδομών του ΔΑΑ από ανθρωπογενείς απειλές και φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Κώστας Καρδαράς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Το σύστημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία μετά από εντατικές εργασίες παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης και δοκιμές τόσο στο πεδίο όσο και στα κέντρα ελέγχου και διοίκησης του ΔΑΑ, χάρη στα έμπειρα στελέχη του αερολιμένα αλλά και τους μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης της διεύθυνσης SIS της Intracom Telecom. Αποτελεί τιμή μας που ο ΔΑΑ εμπιστεύτηκε την προηγμένη τεχνολογία του συστήματός μας για ένα τόσο κρίσιμο έργο».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Παραίτηση Κωνσταντίνου Κόκκαλη από την Επιτροπή Ελέγχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε συνέχεια της ως άνω παραίτησης, θα προβεί στη σύγκληση Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας προκειμένου να εκλεγεί νέα Επιτροπή Ελέγχου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Στο 28,829% αυξήθηκε η συμμετοχή του Σωκράτη Κόκκαλη

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία «CLΕARDROP HOLDINGS LIMITED» ελέγχεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Κ-GENERAL INVESTMENTS AND SYSTEMS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. “K-SYSTEMS”) μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Properties: Με 87,729% στην Κλουκίνας - Λάππας μετά τη ΔΠ

Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα κατέχουν συνολικά Μετοχές που υπολείπονται του 90% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
intrakom-intracom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Κάνει «έξυπνη πόλη» τον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Η εταιρεία θα αναλάβει τη σχεδίαση και υλοποίηση όλων των απαραίτητων υποδομών που θα λειτουργούν μέσω του ιδιόκτητου δικτύου IoT του δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης. Στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα είναι έτοιμο το έργο.