ΓΔ: 1382.51 -1.29% Τζίρος: 94.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:16:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Quest Holdings
Φωτο: Quest Holdings

Η Quest συζητά προτάσεις για την πώληση της ACS

Η ACS κατέχει τα τελευταία πολλά χρόνια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης.

H Quest Holdings, κατόπιν επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με  δημοσιεύματα για την ACS, σημειώνει:

Η ACS κατέχει τα τελευταία πολλά χρόνια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης. Η μητρική Εταιρεία («Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία») έχει γίνει πρόσφατα (όπως και στο παρελθόν) αποδέκτης ενδιαφέροντος και προτάσεων, σχετικά με την ACS από διεθνείς δυνητικούς επενδυτές. Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

Εν προκειμένω, η Εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε οριστική συμφωνία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Πτώση 13% των καθαρών κερδών το α' εξάμηνο, στα 21,13 εκατ. ευρώ

Σταθερή πορεία διατήρησε στο πρώτο εξάμηνο του 2022 ο όμιλος Quest και με ώθηση από τις πωλήσεις iPhone ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 478,8 εκατ. ευρώ καταγράφοντας άνοδο 7%. Θετικές οι προοπτικές για μέχρι τέλος του 2022.
Quest Holdings
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Διψήφια αύξηση πωλήσεων στο 9μηνο και οριακά μειωμένα κέρδη

Tα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν κατά -2,7%, καθώς τα ποσά του εννεάμηνου 2022 περιείχαν έκτακτα αποτελέσματα 2,5 εκατ. ευρώ. Κοντά στα περυσινά επίπεδα θα διαμορφωθούν τα κέρδη 2023, όπως εκτιμά η διοίκηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ACS: Τα επόμενα στοιχήματα για τη μεγαλύτερη εταιρεία courier στην Ελλάδα

Το νέο Κέντρο Διαλογής της ACS τετραπλασίασε ήδη τη δυναμικότητα και αύξησε κατά 35% την παραγωγικότητα, ενώ λειτουργεί στο 40% των δυνατοτήτων του. Νέες επενδύσεις στο "last mile" και ανανέωση του στόλου οχημάτων.