ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ένταξη της Softweb στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward

«Μέσα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward και την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και την Endeavor φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το momentum που έχουμε στην αγορά της Πληροφορικής» ανέφερε ο κος. Δημητρακόπουλος.

Η Softweb, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, με χαρά ανακοινώνει την ένταξή της στον 6 κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Το ΟΠΑΠ Forward, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, έχει ως στόχο να ενδυναμώσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και προοπτικές, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους και υποστήριξη. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο κος. Δημητρακόπουλος, CEO της εταιρείας, δήλωσε: «H Softweb ξεκίνησε την δραστηριότητα της πίσω στο μακρινό 2008 αλλά τέτοιες διακρίσεις σαν και την σημερινή μας κάνουν να νιώθουμε ότι τώρα ξεκινάμε. Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες. Μέσα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward και την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και την Endeavor φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το momentum που έχουμε στην αγορά της Πληροφορικής.»

Η Softweb, όντας μια εταιρεία με αστείρευτη όρεξη για εξέλιξη και καινοτομία, αναγνωρίζει στο ΟΠΑΠ Forward μια μοναδική ευκαιρία. Η ένταξη της στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη με αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον. Η εταιρεία, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της Endeavor, είναι έτοιμη να υλοποιήσει το επιχειρηματικό της όραμα, να ηγηθεί στον κλάδο της και να συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Softweb και τη δέσμευσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.softweb.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Κάρας: Δυναμικό το ξεκίνημα του 2024 για τον ΟΠΑΠ, οι στόχοι

Κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εισηγμένης στους αναλυτές, ο επικεφαλής της κ. Γ. Κάρας, τόνισε τη σημαντική συμβολή του Eurojackpot αλλά και την ανάπτυξη των online παιχνιδιών.
opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ που υπερέβησαν τα €2 δισ. για το σύνολο του έτους

Tο Δ.Σ της εταιρείας προτείνει τη διανομή μιας γενναιόδωρης ανταμοιβής προς τους μετόχους, ύψους 1,85 ευρώ ανά μετοχή. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται, το ήδη καταβληθέν προμέρισμα του €1 ανά μετοχή, υπόλοιπο μερίσματος ύψους €0,60 ανά μετοχή και 0,25 ανά μετοχή επιστροφή κεφαλαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι προβλέπει η διοίκηση του ΟΠΑΠ για τα λειτουργικά κέρδη του 2023

Μιλώντας στους αναλυτές, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα EBITDA για το σύνολο του 2023 θα διαμορφωθούν στα 720-740 εκατ. ευρώ. Υλοποιείται με συνέπεια η επιχειρηματική στρατηγική Fast Forward.