ΓΔ: 2210.63 0.45% Τζίρος: 153.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:22:43
Κατάστημα ΔΕΗ πρόσοψη
Φωτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Στο 5,149% το ποσοστό ιδίων μετοχών

Η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 19.672.458 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,1499% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Ανώνυμη Εταιρεία (η «ΔΕΗ), ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.344.000 μετοχών εκδόσεώς της (οι «Ίδιες Μετοχές»), κατά το χρονικό διάστημα από 14.03.2024 μέχρι και 20.03.2024, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 154.500 Ίδιες Μετοχές.

Κατόπιν των ανωτέρω αγορών η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 19.672.458 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,1499% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει να ενισχύει τα υπερκέρδη ΔΕΗ και CVC

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε για σοβαρή κυβερνητική κρίση, ενώ αναφέρθηκε στην καταδικαστική έκθεση της ΕΕ για το κράτος Δικαίου, την επίθεση στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και τη χρήση του Predator, ζητώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε το βιβλίο «Ιθάκη» και μίλησε για «ηθική επανάσταση»

Ο Αλ. Τσίπρας από το Ηράκλειο εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για διαφθορά και εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη εντιμότητας στην πολιτική και στη διαχείριση δημόσιου χρήματος.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας νοσταλγεί τη χρεοκοπημένη ΔΕΗ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επιτίθεται έντονα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ, απαντώντας σε πρόσφατη τοποθέτησή του σχετικά με την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.
Ηλεκτρικό ρεύμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ασπίδα» οι ΑΠΕ στο ακριβό αέριο, «κράτησαν» τη χονδρική τιμή ρεύματος

Η μέση χονδρική τιμή ρεύματος τον Απρίλιο διαμορφώνεται στα 98,08 ευρώ/MWh, με τις ΑΠΕ να περιορίζουν τις πιέσεις από το ακριβό φυσικό αέριο. Τι σημαίνει αυτό για τις χρεώσεις στα πράσινα τιμολόγια του Μαϊου.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η αξία του Δημοσίου στη ΔΕΗ είναι 16 φορές μεγαλύτερη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, απάντησε στην κριτική Τσίπρα για τη ΔΕΗ, τονίζοντας ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιβλήθηκαν ζημιογόνες δημοπρασίες. Υποστήριξε πως σήμερα η ΔΕΗ είναι οικονομικά ισχυρή και εθνικός πρωταθλητής.