ΓΔ: 2102.61 -0.94% Τζίρος: 394.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αριθμομηχανή και στυλό
Αριθμομηχανή με στυλό και έγγραφα για φορολογία και ασφάλιση, σύγχρονα εργαλεία οικονομικής ανάλυσης.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών προβάλλει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης

Η ΕΑΕΕ ξεκινά νέα καμπάνια για την αξία της ασφάλισης, καλώντας πολίτες και επιχειρήσεις να προετοιμαστούν σωστά απέναντι σε φυσικές καταστροφές και κινδύνους.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ξεκίνησε νέα καμπάνια με τίτλο: «Τι θα κάνεις αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο;», με στόχο την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η καμπάνια βασίζεται στην παραδοχή ότι όλοι μας αντιδρούμε έντονα και υπερβολικά σε μικρά, καθημερινά απρόοπτα, όπως ένας λεκές στα ρούχα ή ένα ατύχημα που μας στερεί την απόλαυση του πρώτου πρωινού καφέ. 

Τα τηλεοπτικά σποτ καταλήγουν με τον προβληματισμό: αν αντιδρούμε έτσι για κάτι τόσο μικρό, πώς θα αντιδράσουμε αν συμβεί κάτι μεγάλο, όπως μια φυσική καταστροφή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι ή την επιχείρησή μας;

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, απέναντι στο απρόβλεπτο», η ΕΑΕΕ παρουσιάζει δύο τηλεοπτικά σποτ με χιουμοριστική αλλά ουσιαστική προσέγγιση, καλώντας τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επιχειρηματίες να αναλογιστούν την αξία της ασφάλισης ως μέσο πρόληψης και προστασίας.

 Η καμπάνια προβάλλεται πανελλαδικά στην τηλεόραση και ενισχύεται με δυναμική παρουσία στα ψηφιακά μέσα, στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ευρύτερη αφύπνιση του κοινού.

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Μέσω αυτής της καμπάνιας θέλουμε να μιλήσουμε με τρόπο κατανοητό και προσιτό προς το ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας την ασφάλιση ως μέσο πρόληψης που μπορεί να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα απέναντι σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μια φυσική καταστροφή, που μπορεί να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις».

Η ΕΑΕΕ αναλαμβάνει σταθερά πρωτοβουλίες που προωθούν την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, ενισχύοντας την ετοιμότητα και την προστασία των πολιτών απέναντι στις απρόβλεπτες προκλήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνοδος για πυρηνική ενέργεια στο Παρίσι με 41 χώρες και Μητσοτάκη

Αύριο στο Παρίσι διεξάγεται σύνοδος κορυφής για την πυρηνική ενέργεια με 41 χώρες και διεθνείς οργανισμούς. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης. Θα υιοθετηθούν κοινές δηλώσεις και θα γίνουν στρογγυλές τράπεζες συζήτησης.
Νίκος Δένδιας σε αεροπορική βάση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ν. Δένδια στο αντιαεροπορικό σύστημα Patriot στα Χανιά

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δ. Χούπη, επισκέφθηκε το αντιαεροπορικό σύστημα Patriot κοντά στα Χανιά. Δήλωσε πως ενημερώθηκε για τα μέτρα αεράμυνας στη Σούδα μέσω ανάρτησής του στο Χ.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Βαθύτερη στρατηγική αμυντική σχέση Ελλάδας-Γαλλίας επιδιώκουμε

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε, μετά την αποχώρηση του Εμανουέλ Μακρόν, ότι το μήνυμα του Γάλλου Προέδρου ήταν ξεκάθαρο για τη στήριξη προς Ελλάδα και Κύπρο και ότι οι ελληνογαλλικές σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω.
Νίκος Δένδιας στην Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η επίσκεψη Μακρόν σε Κύπρο-Κρήτη δείχνει τη σημασία της συμμαχίας

Η επίσκεψη Μακρόν σε Κύπρο και Κρήτη και η παρουσία του αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle στην Ανατολική Μεσόγειο αναδεικνύουν τη στρατηγική σχέση Ελλάδας-Γαλλίας και το ισχυρό ενδιαφέρον της Γαλλίας για την περιοχή.
Ράφια σούπερ μάρκετ προσφορές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλληνες καταναλωτές: Προτίμηση στα βασικά και έμφαση στις προσφορές

Σε κλίμα αβεβαιότητας κινούνται οι καταναλωτές στην Ελλάδα, καθώς στρέφονται σε βασικά και οικονομικά προϊόντα, με 1 στους 5 να νιώθει οικονομική ασφάλεια και 60% να αγοράζει κυρίως σε προσφορές, όπως δείχνει έρευνα της Circana.