ΓΔ: 1998.38 -0.80% Τζίρος: 284.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αριθμομηχανή και στυλό
Αριθμομηχανή με στυλό και έγγραφα για φορολογία και ασφάλιση, σύγχρονα εργαλεία οικονομικής ανάλυσης.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών προβάλλει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης

Η ΕΑΕΕ ξεκινά νέα καμπάνια για την αξία της ασφάλισης, καλώντας πολίτες και επιχειρήσεις να προετοιμαστούν σωστά απέναντι σε φυσικές καταστροφές και κινδύνους.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ξεκίνησε νέα καμπάνια με τίτλο: «Τι θα κάνεις αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο;», με στόχο την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η καμπάνια βασίζεται στην παραδοχή ότι όλοι μας αντιδρούμε έντονα και υπερβολικά σε μικρά, καθημερινά απρόοπτα, όπως ένας λεκές στα ρούχα ή ένα ατύχημα που μας στερεί την απόλαυση του πρώτου πρωινού καφέ. 

Τα τηλεοπτικά σποτ καταλήγουν με τον προβληματισμό: αν αντιδρούμε έτσι για κάτι τόσο μικρό, πώς θα αντιδράσουμε αν συμβεί κάτι μεγάλο, όπως μια φυσική καταστροφή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι ή την επιχείρησή μας;

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, απέναντι στο απρόβλεπτο», η ΕΑΕΕ παρουσιάζει δύο τηλεοπτικά σποτ με χιουμοριστική αλλά ουσιαστική προσέγγιση, καλώντας τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επιχειρηματίες να αναλογιστούν την αξία της ασφάλισης ως μέσο πρόληψης και προστασίας.

 Η καμπάνια προβάλλεται πανελλαδικά στην τηλεόραση και ενισχύεται με δυναμική παρουσία στα ψηφιακά μέσα, στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ευρύτερη αφύπνιση του κοινού.

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Μέσω αυτής της καμπάνιας θέλουμε να μιλήσουμε με τρόπο κατανοητό και προσιτό προς το ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας την ασφάλιση ως μέσο πρόληψης που μπορεί να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα απέναντι σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μια φυσική καταστροφή, που μπορεί να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις».

Η ΕΑΕΕ αναλαμβάνει σταθερά πρωτοβουλίες που προωθούν την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, ενισχύοντας την ετοιμότητα και την προστασία των πολιτών απέναντι στις απρόβλεπτες προκλήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνελ ενέργειας Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξενοκώστας: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κέντρο της νέας ενεργειακής εποχής

Ο Πάνος Ξενοκώστας ανέδειξε τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στην ενέργεια στο 6ο P-TEC στο Ζάππειο, παρουσιάζοντας το σχέδιο της ONEX για νέο ναυπηγικό-ενεργειακό οικοσύστημα και παράδειγμα βιομηχανικής αναγέννησης.
Βασίλης Κικίλιας συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε ελληνικά λιμάνια και ναυπηγεία

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι Ελλάδα και ΗΠΑ προχωρούν σε διάλογο για στρατηγικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία, ενισχύοντας τη συνεργασία στους τομείς ενέργειας και ναυτιλίας.
Ιέρειες Ολυμπιακής Φλόγας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα των «Μιλάνο - Κορτίνα 2026» φτάνει στη Θεσσαλονίκη

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την 1η Δεκεμβρίου, με τελετή υποδοχής στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου και στάση στο Ολυμπιακό Μουσείο πριν ταξιδέψει για το Μιλάνο-Κορτίνα.