ΓΔ: 2220.02 -0.66% Τζίρος: 284.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:44
Αριθμομηχανή και στυλό
Αριθμομηχανή με στυλό και έγγραφα για φορολογία και ασφάλιση, σύγχρονα εργαλεία οικονομικής ανάλυσης.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών προβάλλει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης

Η ΕΑΕΕ ξεκινά νέα καμπάνια για την αξία της ασφάλισης, καλώντας πολίτες και επιχειρήσεις να προετοιμαστούν σωστά απέναντι σε φυσικές καταστροφές και κινδύνους.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ξεκίνησε νέα καμπάνια με τίτλο: «Τι θα κάνεις αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο;», με στόχο την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η καμπάνια βασίζεται στην παραδοχή ότι όλοι μας αντιδρούμε έντονα και υπερβολικά σε μικρά, καθημερινά απρόοπτα, όπως ένας λεκές στα ρούχα ή ένα ατύχημα που μας στερεί την απόλαυση του πρώτου πρωινού καφέ. 

Τα τηλεοπτικά σποτ καταλήγουν με τον προβληματισμό: αν αντιδρούμε έτσι για κάτι τόσο μικρό, πώς θα αντιδράσουμε αν συμβεί κάτι μεγάλο, όπως μια φυσική καταστροφή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι ή την επιχείρησή μας;

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, απέναντι στο απρόβλεπτο», η ΕΑΕΕ παρουσιάζει δύο τηλεοπτικά σποτ με χιουμοριστική αλλά ουσιαστική προσέγγιση, καλώντας τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επιχειρηματίες να αναλογιστούν την αξία της ασφάλισης ως μέσο πρόληψης και προστασίας.

 Η καμπάνια προβάλλεται πανελλαδικά στην τηλεόραση και ενισχύεται με δυναμική παρουσία στα ψηφιακά μέσα, στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ευρύτερη αφύπνιση του κοινού.

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Μέσω αυτής της καμπάνιας θέλουμε να μιλήσουμε με τρόπο κατανοητό και προσιτό προς το ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας την ασφάλιση ως μέσο πρόληψης που μπορεί να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα απέναντι σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μια φυσική καταστροφή, που μπορεί να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις».

Η ΕΑΕΕ αναλαμβάνει σταθερά πρωτοβουλίες που προωθούν την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, ενισχύοντας την ετοιμότητα και την προστασία των πολιτών απέναντι στις απρόβλεπτες προκλήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμανουέλ Μακρόν ομιλία φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρόν: Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο οικονομικής προόδου

Ο Εμανουέλ Μακρόν, στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, εξήρε τη συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας, τις μεταρρυθμίσεις και την οικονομική πρόοδο της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς την πρότυπο, ενώ χαιρέτισε την εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Μητσοτάκη στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της σημαντικής αυτής εκδήλωσης.
Ελληνικό drone Σάρισα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

EY: Η Ελλάδα πρέπει να γίνει εξαγωγέας άμυνας, όχι απλός αγοραστής

Ο Stig Thorgersen της EY τόνισε στο Delphi Economic Forum 2026 ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει περιφερειακό hub αμυντικής συνεργασίας, αν επενδύσει σε τεχνολογία και καινοτομία και αναπτύξει οικοσύστημα που συνδέει κράτος, βιομηχανία και έρευνα.
Κυριάκος Μητσοτάκης γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Γαλλία πιο κοντά από ποτέ σε όλους τους τομείς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, υπογράμμισε τη στενή στρατηγική και οικονομική σχέση Ελλάδας-Γαλλίας, τη διαχρονική φιλία και την ανάγκη για νέες επενδύσεις και συνεργασίες των δύο χωρών.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τις συμφωνίες Ελλάδας-Γαλλίας στο Μαξίμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν, τόνισε τη στενή συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας, επισημαίνοντας τη στρατηγική σημασία της συμμαχίας τους και τη φιλική σχέση των δύο χωρών.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα και Γαλλία επαναβεβαιώνουν τη στενή συνεργασία τους

Ο Εμανουέλ Μακρόν τόνισε τη σημασία του άρθρου 42.7 της ΕΕ για αλληλεγγύη χωρίς εναλλακτικές, υπογραμμίζοντας πως η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής με την Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για στρατηγικό βάθος της συμφωνίας.