ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Flexopack

Σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας στις ΗΠΑ από την FLEXOPACK

Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Βορείου Αμερικής η Flexopack, η οποία προχώρησε στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με επωνυμία FLEXOPACK USA INC στις ΗΠΑ.

Στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας, με την επωνυμία FLEXOPACK USA INC στις ΗΠΑ προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία FLEXOPACK, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία, ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική FLEXOPACK INTERNATIONAL LTD, η οποία είναι 100% ελεγχόμενη από την FLEXOPACK. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η λειτουργική της οργάνωση και δράση θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας στις ΗΠΑ εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Βορείου Αμερικής, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς, μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του ομίλου.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ