ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Κτήμα κυρ. Γιάννη

Ανανέωση συνεργασίας της Β.Σ. Καρούλιας με το κτήμα Κυρ-Γιάννη

Κανονικά θα συνεχιστεί η διανομή και προώθηση των κρασιών του κτήματος Κυρ-Γιάννη από την Β.Σ. Καρούλιας μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Β.Σ. Καρούλιας, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Κυρ-Γιάννη ΑΕ για τη διανομή και προώθηση των κρασιών του κτήματος στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σχετική σύμβαση έχει δεκαετή ισχύ και επισφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2004 και συνεχίζεται με ανοδική πορεία, σημειώνοντας συνεχή αύξηση πωλήσεων και εύρους διανομής.

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ.Καρούλιας ανέφερε: «Η ανανέωση της συνεργασίας με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και επιβεβαίωση μιας πολύ επιτυχημένης κοινής πορείας. Η Κυρ-Γιαννη είναι ένα από τα ποιοτικότερα οινοποιεία της Ελλάδας και ναυαρχίδα του τμήματος κρασιού της εταιρίας μας. Ευχαριστώ τον Στέλλιο Μπουτάρη και την ομάδα της Κυρ-Γιάννη για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε μαζί έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας».

Στέλιος Μπουτάρης: «Σκληρή και αποτελεσματική δουλειά»

Ο Στέλιος Μπουτάρης, διευθύνων σύμβουλος και οινοποιός του κτήματος Κυρ-Γιάννη, ανέφερε: «Με την Β.Σ. Καρούλιας ανανεώνουμε και εμβαθύνουμε την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Δουλεύοντας σκληρά και αποτελεσματικά καταφέραμε, όλο το προηγούμενο διάστημα, τα κρασιά του κτήματος να έχουν ανοδική πορεία παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Χρήστο Αργυρού και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας Β.Σ. Καρούλιας για την ολόθερμη στήριξη και την άψογη πάντα συνεργασία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο μπλόκο συνδικαλιστών κράτησε κλειστή τη μονάδα της Μαλαματίνα

Η εταιρεία απαντά για τις κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη από εργαζόμενους. Καλεί την Πολιτεία να διασφαλίσει τη νομιμότητα, να προστατέψει την υγιή επιχειρηματικότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπουτάρης: Εγκρίθηκε από τους μετόχους το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας

Όλα όσα προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης της οινοποιητικής εταιρείας το οποίο και εγκρίθηκε από τους μετόχους. Οι οφειλές, η ενδιάμεση χρηματοδότηση και η νέα εταιρεία. Στις 11 Μαΐου η εκδίκαση.