Φωτο: Shutterstock

Μέρισμα 0,01 ανά μετοχή προτείνει το ΔΣ της Βιοχάλκο

To Διοικητικό της Συμβούλιο της Viohalco προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, την έγκριση διανομής μεικτού (*) μερίσματος που ανέρχεται στο ποσό των 0,01 ευρώ ανά μετοχή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνέχεια των παραπάνω και του από 16 Απριλίου 2020 Δελτίου Τύπου της Viohalco S.A., το Oικονομικό Ημερολόγιο της εταιρίας για το έτος 2020, επικαιροποιείται ως ακολούθως:

Ετήσια Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκοπή μερίσματος χρήσης 2019

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Δικαιούχοι μερίσματος χρήσης 2019 (Record Date)

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

(Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος προηγείται της 18ης Σεπτεμβρίου 2020, ημερομηνίας λήξης των ΣΜΕ και Δικαιωμάτων μηνός Σεπτεμβρίου, του Χρηματιστηρίου Αθηνών)

Έναρξη καταβολής μερίσματος χρήσης 2019

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων  α' εξαμήνου 2020 

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020        

(*) Το τελικό καθαρό μέρισμα δύναται να διαφοροποιηθεί, καθώς οι βελγικές φορολογικές αρχές επιβάλλουν παρακράτηση φόρου και αυστηρές διατυπώσεις φορολογικής συμμόρφωσης, ανάλογα με τη φορολογική κατοικία του μετόχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά 650.000 ευρώ από τον όμιλο Βιοχαλκο για την μάχη κατά του κορονοϊού

Με σκοπόν τη συμβολή στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος θα διαθέσει 650.000 ευρώ σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και αναλώσιμα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Σιδενόρ αναστέλλει την λειτουργία 5 εργοστασίων στην Ελλάδα

Η απότομη κάμψη στην οικοδομική δραστηριότητα και η μειωμένη ζήτηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού οδήγησε τον όμιλο στην απόφαση για περιορισμό των δραστηριοτήτων με στόχο να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Μαθιός Πυρίμαχα ο Σ. Θεοδωρόπουλος

Η Μαθιός Πυρίμαχα ενημερώνει, ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων εξέλεξε τον κ. Σταύρο Θεοδωρόπουλο ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους.