ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΕΛΓΕΚΑ

Η Χριστίνα Παπανδρέου γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ

Τη θέση μέχρι σήμερα κατείχε ο κ. Άρις Χατζατουριάν, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ως επικεφαλής των ευρύτερων επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

H κα Χριστίνα Παπανδρέου αναλαμβάνει από σήμερα Παρασκευή, 24/07/2020, ως Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ (Group Chief Financial Officer), θέση την οποία μέχρι σήμερα κατείχε ο κ. Άρις Χατζατουριάν, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ως επικεφαλής των ευρύτερων επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Η νέα Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, κα Χριστίνα Παπανδρέου, διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις, τόσο σε ελληνικό όσο και σε πολυεθνικό περιβάλλον, με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα χρηματοοικονομικά, IT, business transformation και Logistics. Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στις εταιρείες Elbisco, Baker Master, Σκλαβενίτης, Νίκας και Unilever Hellas.

Επίσης, η κα Χριστίνα Παπανδρέου, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνη Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 21/02/2017 είχε ανατεθεί στον κ. Άρι Χατζατουριάν, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και σήμερα. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΓΕΚΑ: Ανθεκτικότητα, παρά τη μικρή μείωση πωλήσεων α' εξαμήνου

Σε επίπεδο πωλήσεων, ο  ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 επέδειξε ανθεκτικότητα και διαμορφώθηκε στα 90,4 εκατ., σημειώνοντας μικρή υποχώρηση της τάξης του -1,9%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από 28/7 η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των νέων μετοχών της ΕΛΓΕΚΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι 28.561.077 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχουν ονομαστική αξία 0,24 ευρώ η καθεμία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με πλήρη κάλυψη η ΑΜΚ της ΕΛΓΕΚΑ, ύψους 10,9 εκατ. ευρώ

Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων σε συνδυασμό με την απόφαση του ΔΣ της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελγέκα: Στα 0,38 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών από την ΑΜΚ

Σε περίπτωση που η αύξηση καλυφθεί πλήρως, το ποσό της ονομαστικής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα ανέλθει σε ποσό 6, 8 εκατ. ευρώ και θα συγκεντρωθεί με την έκδοση 28.561.077 νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,24 ευρώ.