ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Πέτρος Πετρόπουλος

Πέτρος Πετρόπουλος: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης

Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης της «Πέτρος Πετρόπουλος» με απορρόφηση από την Εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πέτρος Πετρόπουλος με την οποία ενημερώνει για την έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» (η «Εταιρία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό την έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Η συγχώνευση θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7-21 και 35 του ν. 4601/2019 και του άρθρου 54 του ν. 4172/2013, όπως ισχύουν.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

petropoulos_isuzu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πετρόπουλος: Απορρόφηση της θυγατρικής εταιρείας «ΛΥΠΑ»

Στην απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΠΑ Διεθνής Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» προχώρησε η «Πέτρος Πετρόπουλος», όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάλυψε το χαμένο έδαφος η Jumbo το β΄δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση και προσέλευση των Ελλήνων καταναλωτών οδήγησε σε οριακή αύξηση των πωλήσεων της Jumbo τον Ιανουάριο. Κλειστά παραμένουν ωστόσο τα καταστήματα της αλυσίδας στις κόκκινες περιοχές.