Φώτο: Πέτρος Πετρόπουλος

Πέτρος Πετρόπουλος: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης

Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης της «Πέτρος Πετρόπουλος» με απορρόφηση από την Εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πέτρος Πετρόπουλος με την οποία ενημερώνει για την έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» (η «Εταιρία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό την έναρξη διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της με την επωνυμία «ΛΥΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Η συγχώνευση θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7-21 και 35 του ν. 4601/2019 και του άρθρου 54 του ν. 4172/2013, όπως ισχύουν.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

petropoulos_isuzu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πετρόπουλος: Απορρόφηση της θυγατρικής εταιρείας «ΛΥΠΑ»

Στην απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΠΑ Διεθνής Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» προχώρησε η «Πέτρος Πετρόπουλος», όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Τον Ιανουάριο σε λειτουργία το dry port στη Βουλγαρία

Η επέκταση σε άλλες αγορές και η εξωστρέφεια του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία τριών dry ports, είναι ένας από τους 3 βασικούς στρατηγικούς στόχους του ΟΛΘ.