ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Δεν πωλείται το Μεγάλη Βρεταννία, αυστηρή διάψευση από Λάμψα

Η εταιρεία τονίζει ότι έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την απόσυρση των σχετικών δημοσιευμάτων, που χαρακτηρίζονται ανυπόστατα και αβάσιμα.

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων, που κάνουν λόγο για πώληση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, προχωρά η Λάμψα, χαρακτηριζοντάς τα ανυπόστατα και αβάσιμα

Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την απόσυρση των ειδήσεων αυτών. 

Εξάλλου, από την Παρασκευή, κύκλοι της εταιρείας έβαζαν τέλος στις φήμες αναφορικά με την πώληση του ξενοδοχείου, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα ότι οι συζητήσεις με μεγάλο επιχειρηματικό αραβικό όμιλο του Κατάρ είναι σε τελικά στάδια. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Αναφορικά με ορισμένα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες, κατά τα οποία φέρεται να σχεδιάζεται και να έχει φτάσει σε ώριμο στάδιο, η πώληση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία προς αλλοδαπούς επενδυτές αντί συγκεκριμένου τιμήματος, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα, αποτελούν ανυπόστατες και αβάσιμες φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κατηγορηματικά διαψεύδουμε την ύπαρξη οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης ή συμφωνίας για την πώληση του εμβληματικού ξενοδοχείου μας προς οποιονδήποτε τρίτο και διευκρινίζουμε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την απόσυρση των αναληθών ειδήσεων, την αποκατάσταση της αλήθειας και την προστασία της ιστορίας μας». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει τη συμμετοχή της στην εταιρεία ΛΑΜΨΑ η οικογένεια Λασκαρίδη 

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση μία σειρά συναλλαγών αγοραπωλησιών μετοχών που έγινε αποτελούν «απλώς εσωτερικές ανακατανομές των οικογενειών Λασκαρίδη, με ουσιαστική ενίσχυση της συμμετοχής της ευρύτερης οικογένειας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει η Λάμψα τις φήμες πώλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

Κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι «"πληροφορίες” περί πώλησης του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία”, κινούνται στη σφαίρα του φαιδρού και δη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία δεν χωρούν αστειότητες»
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην θυγατρική BMP AD Novi Beograd της Λάμψα μεταβιβάστηκε το Excelsior Beograd

Ολοκληρώθηκε η πώληση του 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου «Excelsior AD Beograd», από την Λάμψα στην Σερβική εταιρεία «BMP AD Novi Beograd», 100% θυγατρική της Λάμψα αντί τιμήματος περίπου 5,62 εκατ. ευρώ.