Φώτο: Quality & Reliability

Q&R: Τρία φωτοβολταϊκά πάρκα ανέλαβε η θυγατρική Greenovative

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1.097.400 ευρώ, ενώ οι εργασίες κατασκευής στο σύνολο τους αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2021.

Tον σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι» τριών φωτοβολταϊκών πάρκων, από τα οποία τα δύο είναι ισχύος 499,50 Kwp /έκαστο και το τρίτο 382,14 Kwp στον νομό Αττικής, ανέλαβε η Greenovative Α.Ε., 100% θυγατρική εταιρεία της Q&R. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αυτών ανέρχεται στο ποσό των 1.097.400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Οι εργασίες κατασκευής στο σύνολο τους αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2021.

Ο όμιλος Q&R, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Greenovative στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η Greenovative είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στην εκτέλεση σύνθετων τεχνικών έργων υψηλών απαιτήσεων. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5,19 εκατ. αποφάσισε η ΓΣ της Quality & Reliability

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 5.195.572,80 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της κατά το ποσό των 0,19 ευρώ.