Φώτο: Papoutsanis.gr

Παπουτσάνης: Στο 46,83% το ποσοστό της Bolelli Co.

Η Bolelli μέσω της θυγατρικής της Raguso Limited έχει, πλέον, στην κατοχή της 11.764.191 μετοχές της Παπουτσάνης, όπως αναφέρει η εισηγμένη εταιρεία.

Τη μείωση του ποσοστού που κατέχει η κυπριακή εταιρεία Bolelli Co. Limited στο 46,83% του μετοχικού της κεφαλαίου, ανακοίνωσε η Παπουτσάνης. 

Σημειώνεται ότι η Bolelli συμμετέχει στην Παπουτσάνης μέσω της θυγατρικής της Raguso Limited.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης: «Η εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ (η Εταιρεία), βάσει του ν. 3556/2007, του Κανονισμού 596/2014 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την από 21.10.2020 TR1 γνωστοποίηση του νόμου 3556/2007 που απέστειλε στην Εταιρεία η κυπριακή εταιρεία Bolelli CO. Limited, για ίδιο λογαριασμό και για λογαριασμό της θυγατρικής της κυπριακής εταιρείας Raguso Limited δυνάμει του άρθρου 13 του ν. 3556/2007 το ποσοστό συμμετοχής της δεύτερης εξ αυτων στην Εταιρεία μεταβλήθηκε κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 3% και κατήθλθε του 50% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. 

Κατόπιν αυτών, η Bolelli CO. Limited ελέγχει μέσω της θυγατρικής της Raguso Limited 11.764.191 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 46,83% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Σύμφωνα, περαιτέρω, με την ως άνω αναφερόμενη γνωστοποίηση, οι τελικοί δικαιούχοι του συνόλου του εταιρικού κεφαλαίου της Bolelli CO. Limited είναι ο κος Μενέλαος Τασόπουλος και ο κος Γεώργιος Γκάτζαρος, με ποσοστό 50% έκαστος».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Στις 14/9 ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

Η τακτική Γ.Σ. στις 29/07 αποφάσισε μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,02 ανά μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Αύξηση 45% στον κύκλο εργασιών το α' εξάμηνο 

Οι υψηλές επιδόσεις των κατηγοριών των επώνυμων προϊόντων, των παραγωγών για τρίτους, αλλά και η αύξηση των πωλήσεων των ειδικών σαπωνομαζών αντιστάθμισαν τη μείωση των πωλήσεων προς τη ξενοδοχειακή αγορά.