ΓΔ: 907.08 0.85% Τζίρος: 81.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Μύλοι Λούλη

Μύλοι Λούλη: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5,5 εκατ. σε θυγατρική

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την Loulis International Foods Enterprises Bulgaria LTD θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη της συμμετοχής της, στην 100% θυγατρική της Loulis MEL – Bulgaria EAD.

Στην κεφαλαιακή ενίσχυση, με το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ της 100% θυγατρικής της Loulis International Foods Enterprises Bulgaria LTD, που εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, προχώρησε η εταιρεία Μύλου Λούλη. 

Η εν λόγω ενίσχυση υλοποιήθηκε μέσω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω θυγατρικής, με την καταβολή μετρητών και με την έκδοση 3.216.376 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών αξίας 1,71 ευρώ εκάστη.

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την Loulis International Foods Enterprises Bulgaria LTD μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για την κάλυψη της συμμετοχής της, στην 100% θυγατρική της εταιρεία Loulis MEL – Bulgaria EAD που εδρεύει στο General Toshevo της Βουλγαρίας.

Η εταιρεία Loulis MEL – Bulgaria EAD, προχώρησε και αυτή με την σειρά της σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 7,250 εκατ.  ευρώ, σε δύο στάδια. Αρχικά κεφαλαιοποιώντας δάνεια 2,928 εκατ. ευρώ από την μητρική της Loulis International Foods Enterprises Bulgaria LTD και στην συνέχεια με την καταβολή μετρητών από την μητρική της ποσού 4,322 εκατ. ευρώ. Η εν λόγω αύξηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων αυτής.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη θυγατρική της Μύλοι Λούλη στη Βουλγαρία

Η «Loulis Mel Bulgaria» κατέχει και λειτουργεί μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα άλεσης αλεύρων - Μύλο στην πόλη General Toshevo στη Βορειοανατολική Βουλγαρία και το 2020 δημιούργησε έσοδα περίπου 6 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μύλοι Λούλη: Παρουσιάστηκε η 5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Σημαντική η προσφορά της εταιρείας Μύλοι Λούλη που μέσα στο 2018 στήριξε το έργο περισσότερων από 195 ΜΚΟ ενώ δεν σταμάτησε παράλληλα να εξελίσσεται και να επενδύει σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνει τρένο υδρογόνου, έφτασε το δεύτερο «Λευκό Βέλος»

Το τρένο βρίσκεται στο νέο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης και περίπου στις 20 Ιουνίου, και μαζί με το δίδυμο «αδελφάκι» του, που έφτασε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, θα ξεκινήσουν εμπορικά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα.