ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Eltrak

ΕΛΤΡΑΚ: Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. για τη δημόσια πρόταση

Στη δημοσιότητα έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΡΑΚ την αιτιολογημένη γνώμη του επί της υποβληθείσας υποχρεωτικής δημοσίας πρότασης της εταιρείας ELTRAK CP LIMITED και τη σχετική έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. επί της υποβληθείσας υποχρεωτικής δημοσίας πρότασης της εταιρείας ELTRAK CP LIMITED και τη σχετική έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της σήμερα η εισηγμένη.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας διατυπώνει την άποψή του ως ακολούθως:

Α. Η επιχειρηματική στρατηγική του Προτείνοντα βασίζεται στον υφιστάμενο επιχειρηματικό σχεδιασμό της Εταιρείας.

Β. Η Δημόσια Πρόταση δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις εργασιακές σχέσεις ή στον αριθμό των εργαζομένων στην Εταιρεία, στο βαθμό που δεν θα επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς.

Γ. Το Προσφερόμενο Τίμημα του 3,30 ευρώ ανά Μετοχή πληροί τις απαιτήσεις του Νόμου και βρίσκεται εντός των ορίων του Εύρους Αξιών ανά Μετοχή που αναφέρεται στην Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου.

Δ. Η Δημόσια Πρόταση παρέχει στους Μετόχους της Εταιρείας τη δυνατότητα αποεπένδυσης με τίμημα που πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου.

Επίσης, η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αποτελεί μια γενική αξιολόγηση των όρων της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, της επίδρασής της στην λειτουργία της Εταιρείας και δεν συνιστά ούτε δύναται να εκληφθεί είτε ως προτροπή ή αποτροπή των Μετόχων είτε ως σύσταση ή συμβουλή προς τους Μετόχους για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ούτε για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συναλλαγών επί κινητών αξιών εκδόσεως της Εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα-ΗΠΑ: Συμφωνία για πλήρη τήρηση των εμπορικών συμφωνιών

Κίνα και ΗΠΑ θα συνεχίσουν την εφαρμογή όλων των υφιστάμενων εμπορικών συμφωνιών και θα ιδρύσουν συμβούλια για το εμπόριο και τις επενδύσεις, μετά τη συνάντηση Σι Τζινπίνγκ-Τραμπ στο Πεκίνο, σύμφωνα με το κινεζικό ΥΠΕΞ.
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Σι-Τραμπ: Ξενάγηση στον μυστικό κήπο Ζονγκνανχάι μετά τις συνομιλίες

Μετά τις συνομιλίες για εμπόριο, Ταϊβάν και Ιράν, ο Σι Τζινπίνγκ ξενάγησε τον Ντόναλντ Τραμπ στα αιωνόβια δέντρα του Ζονγκνανχάι, όπου ο Τραμπ εντυπωσιάστηκε μαθαίνοντας πως κάποια έχουν ηλικία 1.000 ετών.
ΗΠΑ και Κίνα χρήματα
ΔΙΕΘΝΗ

Εμπιστοσύνη Κίνας-ΗΠΑ στην αμοιβαία ωφέλεια των οικονομικών τους δεσμών

Παρά τη διεθνή αστάθεια, Κίνα και ΗΠΑ συνεχίζουν ρεαλιστική οικονομική συνεργασία. Αμερικανικές εταιρείες πρωταγωνιστούν στην China International Supply Chain Expo, κυρίως σε τομείς AI, ημιαγωγών και ιατρικής τεχνολογίας.
Αύξηση χρηματιστηρίου κέρδη
ΔΙΕΘΝΗ

Αισιοδοξία στα διεθνή χρηματιστήρια για τη συνάντηση Σι-Τραμπ

Οι διεθνείς αγορές καταγράφουν άνοδο λόγω αισιοδοξίας για τη συνάντηση Τραμπ-Σι. Το Παρίσι αυξήθηκε κατά 0,56%, η Φρανκφούρτη 1,23%, το Μιλάνο 0,77% και το Λονδίνο 0,31%. Στη Wall Street αναμένεται θετικό άνοιγμα.