ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
praktiker hellas
Φωτο: Praktiker

Αλλαγή διευθύνοντος συμβούλου στην Praktiker Hellas

Ο κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης, ενώ θα αντικατασταθεί, στις αρχές Ιανουαρίου, από τον κ. Δημήτριο Γαλάνη.

Την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου της, κ. Ιωάννη Σελαλμαζίδη ανακοίνωσε η Praktiker Hellas. Τον κ. Σελαλμαζίδη αναμένεται ότι θα αντικαταστήσει στις αρχές Ιανουαρίου ο κ. Δημήτρης Γαλάνης. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η  αλλαγή στην ηγεσία της εταιρείας κρίνεται επιβεβλημένη λόγω συνταξιοδότησης του κ. Σελαλμαζίδη, ο οποίος βρισκόταν στο «τιμόνι» της Praktiker Hellas επί 25 χρόνια.

Παράλληλα τονίζεται ότι ο νέος επικεφαλής έχει μακρά εμπειρία τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο ηλεκτρονικό λιανεμπόριο, έχοντας εργαστεί σε υψηλόβαθμες θέσεις στις εταιρίες Πλαίσιο και Κωτσόβολος. Σήμερα κατέχει τη θέση του Chief Commercial Officer στην Κωτσόβολος – Dixons South East Europe.

Η ανακοίνωση της Praktiker Hellas

«Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Δίκτυο DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι ο κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, μετά από την 25ετή επιτυχημένη του πορεία στην ηγεσία της Praktiker Hellas, στις αρχές Ιανουαρίου του 2021 αποχωρεί από τη θέση του CEO της εταιρίας λόγω συνταξιοδότησης, παραμένοντας στο ΔΣ της εταιρίας.

Τον κ. Σελαλμαζίδη, διαδέχεται ο κ. Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος διαθέτει μακρά εμπειρία – τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο ηλεκτρονικό λιανεμπόριο, έχοντας εργαστεί σε υψηλόβαθμες θέσεις στις εταιρίες Πλαίσιο και Κωτσόβολος, ενώ μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Chief Commercial Officer στην Κωτσόβολος – Dixons South East Europe Α.Ε.Β.Ε.

Η Εταιρία ευχαριστεί θερμά τον κ. Σελαλμαζίδη, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επιτυχημένη της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, και εύχεται στον κ. Γαλάνη την καλύτερη δυνατή επιτυχία στον νέο του ρόλο.

Η Praktiker Hellas, συνεχίζει με υπευθυνότητα να επενδύει στην αναπτυξιακή της πορεία, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό εργασιακό κλίμα για την ομάδα της, τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τους συνεργάτες της και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε πανκαναλικό επίπεδο, επενδύοντας τεχνολογικά τόσο στον τομέα του e-commerce, όσο και σε όλες τις υποδομές και την εφοδιαστική της αλυσίδα πανελλαδικά».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Αύξηση 15,7% του κύκλου εργασιών το α' εξάμηνο

Στα 14,4 εκατ. ευρώ έφτασαν οι εξαγωγές της Παπουτσάνης στο πρώτο εξάμηνο του 2021, αντιπροσωπεύοντας το 60% του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας. Σημαντικές επιδόσεις κατέγραψαν οι πωλήσεις επώνυμων προϊόντων.
vodafone-kotsovolos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακός μετασχηματισμός των καταστημάτων Κωτσόβολος από την Vodafone

Το νέο δίκτυο, σύμφωνα με την Vodafone, καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας στα σημεία επαφής της εταιρείας με τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την ευελιξία και την δυνατότητα κλιμάκωσης που απαιτεί ένας σύγχρονος retailer.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 12,6% για τις πωλήσεις της Jumbo το α' εξάμηνο του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον όμιλο η αύξηση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, ο οποίος πραναγγέλει αλλαγή στρατηγικής τόσο σε αυτόν όσο και στον σχεδιασμό λειτουργίας των νέων καταστημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη ΓΣ της Fourlis για πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε στελέχη

Το πρόγραμμα στοχεύει να παροτρύνει τα ανώτατα στελέχη της Fourlis ώστε να αποκτήσουν άμεσο μετοχικό ενδιαφέρον για την εταιρεία και θα συνδέσουν την απόδοσή τους με τη μελλοντική απόδοση της εταιρείας και του ομίλου.