ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

Quest Energy: Εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού έναντι 3,4 εκατ. ευρώ

Ο σταθμός βρίσκεται στον Δήμο Κιλελέρ, με την εξαγορά να πραγματοποιείται από την Quest Energy, με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς των σταθμών που έχει στην κατοχή της να αυξάνεται στα 28MW.

Στην εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού στο Δήμο Κιλελέρ του Ν. Λαρίσης προχώρησε η Quest Energy, θυγατρική εταιρεία της Quest Συμμετοχών, με συνολικό τίμημα 3,4 εκατ. ευρώ. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «η Quest Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί ότι η θυγατρική της εταιρεία Quest Energy ΜΑΕΒΕ, την 16η  Δεκεμβρίου 2020 ολοκλήρωσε την εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 1,8MW, στον Δήμο Κιλελέρ του Νομού Λάρισας έναντι τιμήματος €3,4εκ. Με την ανωτέρω εξαγορά  η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής Hλεκτρικής Eνέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών, ανέρχεται σε 28MW».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest Holdings: Αποκτά το 60% της Intelli Solutions για 3,8 εκατ. ευρώ

O Γιάννης Λουμάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems είπε ότι «Η επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις συνέργειες μεταξύ των ομάδων μας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Uni Systems ιδρύει νέα επιχειρηματική οντότητα στη Βαρκελώνη

Την περαιτέρω εδραίωσή της στην ευρωπαϊκή αγορά και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της έκανε γνωστά η Uni Systems, ανακοινώνοντας ότι ιδρύει νέο παράρτημά της στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ, από 28/6 η καταβολή μερίσματος 0,30 ευρώ

Από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 οι  μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα της διανομής (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής), όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.