ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Briq Properties

BriQ Properties: Ολοκληρώθηκε η διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της προχώρησε στην πλήρη επένδυση ποσού 47,4 εκατ. ευρώ, το οποίο προήλθε από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της.

Στην πλήρη επένδυση των κεφαλαίων που άντλησε από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προχώρησε η εταιρεία Briq Properties, όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως τονίζει: «Η «BRIQ PROPERTIES » ανακοινώνει ότι επένδυσε το σύνολο των αντληθέντων κεφαλαίων της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Συγκεκριμένα τα προς επένδυση αντληθέντα κεφάλαια ύψους € 47,4 εκ. (μετά την αφαίρεση δαπανών έκδοσης και λοιπών εξόδων) χρηματοδότησαν την υλοποίηση -κατά χρονολογική σειρά- των κάτωθι επενδύσεων (1)

Briq Properties

 

(1) Η Εταιρεία σύμφωνα με την από 30.03.2020 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της περί μερικής αλλαγής χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων, χρησιμοποίησε τον Απρίλιο 2020 μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων (€ 12,6 εκ) για την αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού. Τα ποσά αυτά αναλήφθηκαν εκ νέου με νεότερο δανεισμό τον Δεκέμβριο 2020 για να ολοκληρωθούν οι πιο πάνω αναφερόμενες αγορές».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η επένδυση της Briq στον Ασπρόπυργο με την αγορά οικοπέδων

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία μέσω διαδοχικών αγορών στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατέχει ενιαία οικοπεδική έκταση συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ.