ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
Φώτο: ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ

Μύλοι Κεπενού: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,138 ευρώ από τη ΓΣ

Ημερομηνία αποκοπής της χρηματικής διανομής ορίσθηκε η Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η καταβολή θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Την παροχή μερίσματος 0,138 ευρώ (μικτό ποσό) ανά μετοχή ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της εταιρείας Μύλοι Κεπενού, όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή ανακοίνωσή της. 

Όπως σημειώνει η εταιρεία «η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που έλαβε χώρα στις 22.12.2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία στην έδρα της Εταιρείας, παρευρέθηκαν μέτοχοι, εκπροσωπούντες το 75,20% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι παραστάθηκαν και ψήφισαν μέτοχοι που εκπροσωπούν 5038303 μετοχές και 5038303 ψήφους.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση είχε την απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία και πλειοψηφία για την λήψη αποφάσεων επί του μόνου θέματος της ημερήσια διάταξης, το οποίο και υπερψηφίστηκε ομόφωνα, ήτοι από το 100% των παρευρισκόμενων μετόχων.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας έλαβε τις εξής αποφάσεις επί του μοναδικού θέματος της ημερησίας διατάξεως, όπως αυτές οι αποφάσεις παρουσιάζονται με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Ειδικότερα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση επί του μοναδικού θέματος της ημερησίας διάταξης ενέκρινε ομόφωνα, με ψήφους 5038303, ήτοι με ποσοστό 100% επί του συνόλου των παρισταμένων μετόχων, αναλογούν στο 75,20% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας τη διανομή κερδών στους μετόχους της, από κέρδη προηγουμένων χρήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 162 παρ. 3 Ν. 4548/2018, και ειδικότερα ενέκρινε την διανομή κερδών συνολικού ποσού 924.600,00 ευρώ (μεικτό ποσό) ή 0,138 ευρώ ανά μετοχή (μεικτό ποσό).

Δικαιούχοι είσπραξης της ως άνω χρηματικής διανομής είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέτοχοι της Εταιρείας την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 (record date).

Ημερομηνία αποκοπής της χρηματικής διανομής ορίσθηκε η Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με το άρθρο 5.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η καταβολή της χρηματικής διανομής θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Alpha Bank, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει ο ισχύων Κανονισμός του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφασή της η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων παρείχε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας τις αναγκαίες εξουσιοδοτήσεις για την προσήκουσα και εμπρόθεσμη υλοποίηση και διεκπεραίωση της ληφθείσας απόφασης περί της διανομής».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μύλοι Κεπενού: Ο Χ. Παπουτσόγλου διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Ο Χαράλαμπος Παπουτσόγλου θα αναλάβει και το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας. Οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας ώστε η δομή της να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μύλοι ΚΕΠΕΝΟΥ: Αυξημένες κατά 3,71% οι πωλήσεις στο 9μηνο του 2020

Η Εταιρεία, λόγω της φύσης της δραστηριότητας της δεν έχει υποστεί ουσιώδη μεταβολή στα χρηματοοικονομικά της μεγέθη και εκτιμά ότι έως το τέλος του τρέχοντος έτους 2020, δεν θα υπάρξουν αρνητικές μεταβολές στα χρηματοοικονομικά της μεγέθη .
capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Capital

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της oμολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των oμολογιών της eταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, το 100% της ονομαστικής αξίας της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η απόκτηση ελέγχου από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο καζίνο Ελληνικού

Οι σχετικές αποφάσεις και τα πρόσθετα δικαιολογητικά διαβιβάστηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, συμπληρωματικά στο περιεχόμενο του φακέλου που είχε αποσταλεί ήδη από τις 8.3.2021, για την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξιφαράς: Η ΔΕΠΑ Εμπορίας μπορεί να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι χάρη στις καίριες κινήσεις και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει υιοθετήσει από το 2019 η εταιρεία, ήταν σε θέση να επωμιστεί το οικονομικό βάρος της έκπτωσης 15% στους καταναλωτές.