ΓΔ: 903.88 -0.47% Τζίρος: 51.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:47:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Papoutsanis.gr

Παπουτσάνης: Η ΓΣ ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αφορά κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων αποθεματικών αναπτυξιακών νόμων με έκδοση νέων μετοχών.

Το «πράσινο φως» προκειμένου η εταιρεία Παπουτσάνη να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έδωσε η γενική συνέλευση των μετόχων της, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της: «η εταιρεία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ» γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε την 23.12.2020, ώρα 11:00, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία παρέστησαν ή/και αντιπροσωπεύθηκαν δεκαπέντε (15) μέτοχοι εκπροσωπούντες 19.896.707 μετοχές επί συνόλου 25.118.410 μετοχών, ήτοι 79,21% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και συνόλου δικαιωμάτων ψήφου.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά περιλαμβάνονται στη σχετική πρόσκληση, η οποία δημοσιεύθηκε όπως ο Νόμος ορίζει:

Θέμα Πρώτο: Εγκρίθηκε παμψηφεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων αποθεματικών αναπτυξιακών νόμων κατά την ευχέρεια που δίδεται από το άρθρο 71Β Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, με έκδοση νέων μετοχών και διανομή τους στους υφιστάμενους μετόχους κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, και η ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

Θέμα Δεύτερο: Εγκρίθηκε παμψηφεί η εξάλειψη ζημιών (αποτελεσμάτων) εις νέον διά του συμψηφισμού τους πρώτον με αποθεματικά και δεύτερον με ποσό του λογαριασμού υπέρ το άρτιον».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Αύξηση 15,7% του κύκλου εργασιών το α' εξάμηνο

Στα 14,4 εκατ. ευρώ έφτασαν οι εξαγωγές της Παπουτσάνης στο πρώτο εξάμηνο του 2021, αντιπροσωπεύοντας το 60% του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας. Σημαντικές επιδόσεις κατέγραψαν οι πωλήσεις επώνυμων προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Παπουτσάνης στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της Ελασσόνας

H εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν.