ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Λ. Βρυωνίδης

Έχει εργαστεί ως στέλεχος τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες αποκτώντας πολυετή εμπειρία σε αρκετούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου (Group CFO) «Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ» αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Βρυωνίδης, ενώ θα αναλάβει επίσης το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας.

Ο κ. Βρυωνίδης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Ελλάδας. Έχει εργαστεί ως στέλεχος τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες αποκτώντας πολυετή εμπειρία σε αρκετούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Η διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει τον κ. Βρυωνίδη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: ΕΓΣ στις 28/4 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την Τετάρτη 5 Μαΐου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Υπεγράφη η σύμβαση 86,8 εκατ. για αυτοκινητόδρομο στην Κύπρο

Το έργο αφορά την κατασκευή της α' φάσης του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς και συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.
Θάνος Βλαχόπουλος, Τράπεζα Πειραιώς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θ. Βλαχόπουλος: Οι τράπεζες να δείξουν τον δρόμο προς τη βιωσιμότητα

«Οι ελληνικές τράπεζες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην μετασχηματισμό του οικονομικού μοντέλου, διασφαλίζοντας τη μέγιστη προστιθέμενη αξία των επενδύσεων», σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Corporate & Investment Banking της Τρ. Πειραιώς.