ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
Φώτο: ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ

Μύλοι Κεπενού: Ο Χ. Παπουτσόγλου διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Ο Χαράλαμπος Παπουτσόγλου θα αναλάβει και το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας. Οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας ώστε η δομή της να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Ο Χαράλαμπος Παπουτσόγλου αναλαμβάνει από την 4η Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας Μύλοι Κεπενού ΑΒΕΕ, αντικαθιστώντας τον Σπυρίδων Αργυρόπουλο, ο οποίος συνταξιοδοτείται.

Επίσης, από την 4η Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος καθώς και καθήκοντα Διευθυντή Λογιστηρίου αναλαμβάνει ο Χρήστος Ριζόπουλος. Ακόμα, ο Χαράλαμπος Παπουτσόγλου θα αναλάβει και το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας.

Οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας ώστε η δομή της να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Η διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μύλοι ΚΕΠΕΝΟΥ: Αυξημένες κατά 3,71% οι πωλήσεις στο 9μηνο του 2020

Η Εταιρεία, λόγω της φύσης της δραστηριότητας της δεν έχει υποστεί ουσιώδη μεταβολή στα χρηματοοικονομικά της μεγέθη και εκτιμά ότι έως το τέλος του τρέχοντος έτους 2020, δεν θα υπάρξουν αρνητικές μεταβολές στα χρηματοοικονομικά της μεγέθη .
ariadne maps
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ariadne Maps: Άντλησε 2 εκατ. ευρώ και επεκτείνει την παρουσία της

Η ελληνική startup που ιδρύθηκε το 2019 παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών σε ένα χώρο εντοπίζοντας τα σήματα που εκπέμπονται από τα κινητά ενώ εξασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων.