ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Quality & Reliability

Νέος πρόεδρος στην Quality & Reliability ο Νικόλαος Χαριτάκης

Όπως αναφέρει η εταιρεία ο κ. Ν. Χαριτάκης ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ σε αντικατάσταση του κ. Ν. Πασχαλάκη.

Σε αλλαγές στο διοικητικό της συμβούλιο προχώρησε η εταιρεία Quality & Reliability, όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι νέος πρόεδρος της θα είναι ο καθηγητής  του ΕΚΠΑ κ. Νικόλας Χαριτάκης. 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση «η  Διοίκηση της Quality & Reliability ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 29/12/2020 εξελέγη νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κύριος Νικόλαος Χαριτάκης σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ κ. Θεόδωρου Καραγιάννη. Στη θέση του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του Δ.Σ εξελέγη ο κ. Νικόλαος Πασχαλάκης –εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. 

Ο κύριος Νικόλαος Χαριτάκης ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ σε αντικατάσταση του κ. Νικόλαου Πασχαλάκη. Ο κύριος Νικόλαος Χαριτάκης είναι καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ. Η παρουσία της προσωπικότητας του κ.Νικόλαου Χαριτάκη κοσμεί το Διοικητικό Συμβούλιο και αναμένεται να συμβάλει στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας προς όφελος των μετόχων της εταιρείας. Στο πρόσωπο του κ. Νικόλαου Χαριτάκη συντρέχουν άπαντα τα κριτήρια και τα εχέγγυα ανεξαρτησίας που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 4 του Ν.3015/2002.

Η εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ θα ανακοινωθούν και στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Κατόπιν τούτων το Δ.Σ ανασυγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίαση του την 29/12/2020 ως ακολούθως:

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου,– Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ του Γεωργίου, Πρόεδρος- Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ.
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εκτελεστικό Μέλος
  • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΙΩΝΗΣ του Ηρακλέους , Εντεταλμένος Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
  • ΙΩΑΝΝΑ ΙΑΚΩΒΑΚΗ, του Αντωνίου, , Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΣΚΑΣ του Αλεξάνδρου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ του Στυλιανού, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος».
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quality & Reliability: Αύξηση 17,5% στον κύκλο εργασιών του ομίλου στο 9μηνο

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το γ' τρίμηνο 2020 ανήλθε σε 571.707,92 € έναντι 254.410,73 € της αντίστοιχης περιόδου το 2019 παρουσιάζοντας αύξηση 124,72%. Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου σημείωσε αύξηση 122,81%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5,19 εκατ. αποφάσισε η ΓΣ της Quality & Reliability

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 5.195.572,80 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της κατά το ποσό των 0,19 ευρώ.