Παπουτσάνης

Ο Μενέλαος Τασόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης

Από σήμερα τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει εκ νέου ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Μενέλαος Τασόπουλος. Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Παναγής, παραμένει στο ΔΣ της Παπουτσάνης.

Αλλαγές στη διοικητική δομή της εταιρείας ανακοίνωσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Παπουτσάνης. Τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει εκ νέου ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Μενέλαος Τασόπουλος. Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Παναγής, παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, και θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρίας ως Εκτελεστικό Μέλος.

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είχε παρουσιάσει αύξηση κερδών που έφτασε το 20% το πρώτο εξάμηνο του 2019. Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 14,4 εκατ. ευρώ, έναντι 12 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην αύξηση πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η Παπουτσάνης. Ιδιαίτερη αύξηση κατέγραψαν η κατηγορία παραγωγής προϊόντων τρίτων στο εξωτερικό και η κατηγορία ξενοδοχειακών προϊόντων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ (ΠΑΠ) ενημερώνει για τις ακόλουθες  αλλαγές στη διοικητική δομή της εταιρίας: καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει εκ νέου ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Μενέλαος Τασόπουλος. Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Παναγής, παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, και θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρίας ως Εκτελεστικό Μέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Στις 14/9 ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

Η τακτική Γ.Σ. στις 29/07 αποφάσισε μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,02 ανά μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Αύξηση 45% στον κύκλο εργασιών το α' εξάμηνο 

Οι υψηλές επιδόσεις των κατηγοριών των επώνυμων προϊόντων, των παραγωγών για τρίτους, αλλά και η αύξηση των πωλήσεων των ειδικών σαπωνομαζών αντιστάθμισαν τη μείωση των πωλήσεων προς τη ξενοδοχειακή αγορά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο βιοκτόνων και αλκοολούχων απολυμαντικών

Η εταιρία, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες για προϊόντα κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, προσαρμόζει την παραγωγή της και προσθέτει στην προϊοντικήμια νέα συσκευασία, περιεκτικότητας τεσσάρων λίτρων (4lt).