ΓΔ: 876.2 -0.06% Τζίρος: 12.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:38:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: ΕΓΣ στις 28/4 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την Τετάρτη 5 Μαΐου.

Η εταιρεία Αγροτικός Οίκος Σπύρου ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 28η Απριλίου θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα τη μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών καθώς και την εκλογή νέου ΔΣ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση είναι τα ακόλουθα:

  1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών προς το σκοπό εξυγίανσης της εταιρίας, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου του καταστατικού.
  2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 98 Ν. 4548/2018 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών εντός ή/και εκτός του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
  4. Έγκριση πολιτικής αποδοχών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας.
  5. Έγκριση της πολιτικής καταλληλόλητας των  μελών   του Διοικητικού Συμβουλίου  της Εταιρείας
  6. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Τετάρτη 05η Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ.  στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχέδιο διάλυσης της Ελλάκτωρ καταγγέλλει η Greenhill στη Δικαιοσύνη

Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η εταιρεία των δύο εφοπλιστών ζητά να ακυρωθεί ο διορισμός διοίκησης από τους Ολλανδούς. Ισχυρισμοί για μυστική συμφωνία μεταβίβασης της Ηλέκτωρ στον Λ. Μπόμπολα.