ΓΔ: 903.41 0.86% Τζίρος: 25.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:44:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Flexopack

Δημιουργία νέας εταιρείας με έδρα την Ιρλανδία από τη Flexopack

Όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία η Flexopack Ireland Limited ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική Flexopack International.

Τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας, η οποία θα έχει έδρα την Ιρλανδία και θα φέρει την επωνυμία Flexopack Ireland Limited, δημοσιοποίησε, μέσω χρηματιστηριακή της ανακοίνωση η Flexopack. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» (εφεξής  «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι προχώρησε στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK IRELAND LIMITED» στo Δουβλίνο, στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «FLEXOPACK INTERNATIONAL LIMITED» (100% ελεγχόμενη από την Εταιρεία) και η λειτουργική της οργάνωση και δράση, θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην  αγορά της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Ομίλου».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ