ΓΔ: 895.89 0.33% Τζίρος: 26.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:38:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Έλαστρον

Έλαστρον: Περιορισμένης έκτασης οι ζημιές από την πυρκαγιά

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών και λήψη αποζημιώσεων μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Μικρής έκτασης υλικές ζημιές υπέστησαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Έλλαστρον, μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε παρακείμενο οικόπεδο, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι υλικές ζημιές δεν θα επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία της, ενώ το κόστος αποκατάστασης κρίνεται μη ουσιώδες και δεν αναμένεται να έχει καμία επίπτωση στα αποτελέσματα χρήσης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η εταιρεία ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με πυρκαγιά που ξέσπασε σε παρακείμενο των εγκαταστάσεων της οικόπεδο στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπέστη περιορισμένης έκτασης υλικές ζημιές επί κτιριακών εγκαταστάσεων, χωρίς ωστόσο να έχουν προκληθεί ζημιές σε μηχανολογικό εξοπλισμό, αποθέματα και ' Α ύλες παραγωγής. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ το σύνολο των εργαζομένων της έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών και λήψη αποζημιώσεων μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Σε κάθε περίπτωση, οι υλικές ζημιές δεν θα επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, ενώ το κόστος αποκατάστασης κρίνεται μη ουσιώδες και δεν αναμένεται να έχει καμία απολύτως επίπτωση στα αποτελέσματα χρήσης».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έλαστρον: Ενίσχυση των πωλήσεων κατά 65% για το εννεάμηνο 2021

Τα EBITDA στο 3ο τρίμηνο σημείωσαν βελτίωση και ανήλθαν σε 5,5 εκατ. έναντι 1,9 εκατ. το 2020, ενώ στο 9μηνο παρουσίασαν σημαντική αύξηση και διαμορφώθηκαν σε 19,8 εκατ. έναντι 3,3 εκατ. στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έλαστρον: Πτώση 16,3% στις ενοποιημένες πωλήσεις εννεαμήνου 2020

Τα EBITDA στο 9μηνο διαμορφώθηκαν σε ευρώ 3,3 εκ. έναντι ευρώ 2,6 εκ. στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 27%. Ο καθαρός δανεισμός του ομίλου σημείωσε πτώση και ανήλθε σε ευρώ 39,2 εκ. στο 9μηνο έναντι ευρώ 41,4 εκ. την 30.09.2019.