ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
trakadas
Φώτο: Το κατάστημα Τρακαδάς

Άνοιξε πρότυπο flagship κατάστημα στη Γλυφάδα η αλυσίδα Τρακαδάς

Το κατάστημα αποτελεί πρότυπο για χρωματοπωλείο καθώς οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν και καφέ ενώ ενημερώνονται από τους εκπαιδευμένους υπαλλήλους της Τρακαδάς.

Συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων, η αλυσίδα χρωματοπωλείων Τρακαδάς, έχοντας πλέον παρουσία και στα Νότια Προάστεια. Στο εμπορικό κέντρο της Άνω Γλυφάδας (Δ. Γούναρη 220), άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο flagship store Τρακαδάς που αποτελεί κιόλας και το δέκατο συνολικά κατάστημα της εταιρείας που έχει πλέον εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες χρωματοπωλείων στην Αττική.

Το κατάστημα που αποτελεί πρότυπο για χρωματοπωλείο, έχει έκταση 500 τμ, και εκεί οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν και τον καφέ τους ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να συμβουλευτούν το εκπαιδευμένο προσωπικό της Τρακαδάς τόσο για συνδυασμούς αποχρώσεων όσο και για ολοκληρωμένες τεχνικά λύσεις που αφορούν τον κλάδο της δόμησης. 

Πρόκειται για ξεχωριστή εμπειρία υψηλού επιπέδου, που αξίζει να βιώσει ο πελάτης σημειώνει ο κ. Παναγιώτης Τρακαδάς, που τονίζει χαρακτηριστικά ότι «το νέο μας κατάστημα στην Γλυφάδα δείχνει την προσήλωση μας στο πλάνο ανάπτυξης αλλά και την δυναμική της Τρακαδάς, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται  με στόχο πάντα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας ‘παντρεύοντας’ 2 κόσμους διαφορετικούς, του ιδιώτη και του επαγγελματία προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 9% σημείωσαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo κατά το 8μηνο

Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος τονίζει ότι καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις σε ορισμένα προϊόντα λόγω των προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα και χαρακτηρίζει ως «παράλογο» το κόστος μεταφοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν πάλι οι εμπορικές εκθέσεις, πώς θα διεξαχθεί η φετινή ΔΕΘ

Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα θα λειτουργήσουν από 1η Σεπτεμβρίου οι εμπορικές εκθέσεις και η ΔΕΘ. Για τα τραπέζια συσκέψεων θα ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση.