ΓΔ: 892.13 -2.27% Τζίρος: 74.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
consuting-business-solution
Φώτο: Shutterstock

Ξεκινά στις 6/8 η διαπραγμάτευση των μετοχών της Real Consulting

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Real Consulting οι 21.500.000 μετοχές θα τεθούν προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τιμή έναρξης τα 1,02 ευρώ ανά μετοχή.

Στις 6 Αυγούστου θα μπουν οι μετοχές της εταιρείας Real Consulting στην Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι 21.500.000 μετοχές θα τεθούν προς διαπραγμάτευση με τιμή έναρξης τα 1,02 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία

Η εταιρεία "REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ανακοίνωσε σήμερα ότι την 06.08.2021 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 21.500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας €0,40 εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών ("ΕΝ.Α. PLUS").

Στις 04.08.2021 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS.  Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την Ένταξη είναι η "Τράπεζα Optima bank Ανώνυμη Εταιρεία".

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι REALCON με λατινική γραμματοσειρά.  Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €1,02 ανά μετοχή. 

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης. 

Το Πληροφοριακό Έγγραφο που συντάχθηκε για την ένταξη των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 04.08.2021 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. - Χρηματιστήριο Αθηνών" https://www.athexgroup.gr/el/web/guest/companiesnew-listings, της εταιρείας (www.realconsulting.gr) και του Συμβούλου ΕΝ.Α.
(https://www.optimabank.gr/business/investment-banking/enimerotika-pliroforiaka-deltia).

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κλειδώνει» το ιστορικό deal της Chipita με τη Mondelez International

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση του ιστορικού deal που πραγματοποίησε η Mondelez με την εξαγορά της Chipita αντί 2 δισ. δολαρίων καθώς οι μέτοχοι της εταιρείας αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα την συμφωνία. Τι παίρνει η Mondelez.