ΓΔ: 784.28 -2.64% Τζίρος: 53.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:26:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
consuting-business-solution
Φώτο: Shutterstock

Στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Real Consulting

Η Real Consulting αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών εισέρχεται η Real Consulting έπειτα από έγκριση της σχετικής αίτησης που είχε υποβάλει η εταιρεία, με την έναρξη της διαπραγμάτευσης να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου.

Η Real Consulting αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα, με πελάτες από σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας. Παράλληλα, είναι στρατηγικός συνεργάτης υπηρεσιών SAP και Microsoft Dynamics στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 200 εξειδικευμένους συμβούλους. Η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές προϊόντων και εφαρμογών αδειοδοτημένου λογισμικού, σε σχέση με λογισμικά SAP, Microsoft, LS Retail και Tableau.

Η εταιρεία πληροφορικής επιδιώκει συνεχώς την ενίσχυση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνογνωσίας της με σύγχρονες τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που υιοθετούν τις καλύτερες μεθόδους υλοποίησης και βελτιώνουν τα παραδοτέα του έργου. Έχοντας αναπτύξει μερικά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα σε επίπεδο Technology Consulting, εξελίσσεται διαχρονικά ενισχύοντας την εμπειρία της σε νέες τεχνολογίες και λύσεις αναπτύσσοντας το χαρτοφυλάκιο της με περισσότερα επιτυχημένα και καινοτόμα έργα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας απευθύνονται τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας καταφέρει να παραδώσει επιτυχώς έργα τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλου βαθμού δυσκολίας, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από τους συνεργάτες και πελάτες της.

Σχετικά με τα οικονομικά της στοιχεία, τα έσοδα της Real Consulting ανήλθαν το 2020 σε 19,681 εκατ. ευρώ. Κύρια πηγή εσόδων του Ομίλου για το 2020 είναι οι Υπηρεσίες με έσοδα ύψους 13,131 εκατ. ευρώ (66,72% των συνολικών εσόδων). Από την άλλη πλευρά το EBITDΑ της εταιρίας ανήλθε στα 2,456 εκατ. ευρώ.

Ο Διονύσης Αθανασάκος, CEO της Real Consulting, δήλωσε σχετικά: «Η είσοδος της Real Consulting στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή, καθώς είναι επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής και κερδοφόρας διαδρομής της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά, καθώς όλοι εμείς στη Real Consulting πιστεύουμε ότι η Ελλάδα προσφέρει ένα γόνιμο πεδίο για επενδύσεις που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά τη διοικητική ομάδα και τα στελέχη της εταιρίας για την πορεία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους σημαντικούς επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους και τους συνεργάτες μας για τη συνεισφορά τους σε αυτή την επιτυχία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εισαγωγή μετοχών της Μπλε Κέδρος στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μike Eυμορφίδης απευθύνοντας ευχαριστίες στον ανάδοχο της έκδοσης για την ουσιαστική συμβολή του.
consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη σύμβαση για το Gov ERP μεταξύ ΚτΠ και Uni Systems – PwC – Real Consulting

Αποτελεί το πρώτο έργο που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και γίνεται ένα από τα πρώτα έργα του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» που περνούν σε στάδιο υλοποίησης.