ΓΔ: 1010.92 0.69% Τζίρος: 24.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:48:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Agrotikos_Oikos_Spyrou
Αγροτικός Οίκος Σπύρου.

Σπύρου: Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις με επενδυτικό fund

Ο όμιλος τονίζει ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο και υπογραμμίζει ότι θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη σε αυτόν.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο, προχώρησε ο Αγροτικός Οίκος Σπύρου, με χρηματιστηριακή του ανακοίνωση. 

Σε αυτήν υπογραμμίζει ότι: «Η Διοίκηση της εταιρείας Αγροτικός Οίκος Σπύρου Α.Ε.B.E., σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων περί διαπραγματεύσεων με αμερικανικό fund και για τη διασφάλιση της ορθής πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Ουδεμία διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη με το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα επενδυτικό σχήμα και αντικείμενο.

2. Η Αγροτικός Οίκος Σπύρου Α.Ε.Β.Ε. στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας και της δέσμευσής της για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, δηλώνει ότι θα παράσχει αρμοδίως κατά τον νόμο οποιαδήποτε πληροφορία άπτεται των επιχειρηματικών σχεδίων και δραστηριοτήτων της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Agrotikos_Oikos_Spyrou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: Άνοδος σε πωλήσεις και κέρδη εννεαμήνου

Οι πωλήσεις της εταιρείας για το εννεάμηνο του 2021 ανήλθαν σε 10.802.110 ευρώ έναντι 10.399.785 ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο για το 2020, ενώ για το γ' τρίμηνο του 2021 σε 2.367.848 έναντι 2.096.150 για την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Agrotikos_Oikos_Spyrou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωράει στην έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 1,5 εκατ. ο Οίκος Σπύρου

Όπως αναφέρει ο Αγροτικός Οίκος Σπύρου, το ομολογιακό δάνειο που θα καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση άλλων υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.