ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DELTA
Φωτο: ΑΠΕ

Στα «ηνία» της ΔΕΛΤΑ, ο διευθύνων σύμβουλος της Vivartia Θ. Παπανικολάου

H στρατηγική επιλογή της Vivartia για την ανάπτυξη του κλάδου των γαλακτοκομικών παραμένει βασική προτεραιότητα του ομίλου για τα επόμενα χρόνια.

H Vivartia ανακοίνωσε ότι μετά την παραίτηση του Μιχάλη Φυτά, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΛΤΑ θα ασκεί ο διευθύνων σύμβουλος της Vivartia, Θανάσης Παπανικολάου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η στρατηγική επιλογή της Vivartia για την ανάπτυξη του κλάδου των γαλακτοκομικών παραμένει βασική προτεραιότητα του ομίλου για τα επόμενα χρόνια. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπαίνει στη ΜΕΒΓΑΛ ο Σπ. Θεοδωρόπουλος με το ρευστό από την Chipita

Ο κ. Θεοδωρόπουλος προχωρά, μαζί με την οικογένεια Χατζάκου, στην εξαγορά του 43% της γαλακτοβιομηχανίας από τη CVC Capital. Το deal να αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός των επόμενων ημερών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vivartia: Ολοκληρώθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη ζημιών

Το μετοχικό κεφάλαια του ομίλου διαμορφώνεται, πλέον, στα 6.922.753,20 ευρώ ολοσχερώς καταβεβλημένο διαιρούμενο σε 86.534.415,00 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 0,08 ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Vivartia στο CVC Capital

Tο προσφερθέν τίμημα για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της VIVARTIA ανέρχεται στο ποσό των 175 εκατ. ευρώ. Το τίμημα που αναλογεί στο ποσοστό 92,08% του μετοχικού κεφαλαίου της VIVARTIA ανέρχεται στο ποσό των 161,1 εκατ. ευρώ.