ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Viva.gr

Καταγγελία Viva κατά διοργανώτριας εταιρείας για τη συναυλία του Bryan Adams

Η Viva καταγγέλλει τη διοργανώτριας εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για τη χθεσινή μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ.

Καταγγελία της Viva κατά της διοργανώτριας εταιρίας ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για τη χθεσινή μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ.

«Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη. Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ' ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία» τονίζει σε η ανακοίνωση της Viva, που κινείται νομικά εναντίoν της εταιρείας.

«Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Viva Wallet η υλοποίηση της «Κάρτας Ελευθερίας» των 150 ευρώ

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να λάβουν την επιβράβευση των 150 ευρώ θα ανοίξει από τις 20 Ιουλίου σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά.
Viva Wallet, Fraudio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viva Wallet: Συνεργασία με τη Fraudio για καταπολέμηση της απάτης

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Fraudio είναι μία AI-driven fintech εταιρία με έδρα το Άμστερνταμ που έχει ως στόχο την πρόληψη της απάτης στις πληρωμές και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.