ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: People_Cert

Διάκριση για την PeopleCert στα βραβεία «European Business Award 2019»

Η επιτροπή των «European Business Award 2019» κατέταξε την PeopleCert στο 1% των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιρειών. Διάκριση και για τον πρόεδρο και ιδρυτή της, Βύρωνα Νικολαΐδη. 

Στις κορυφή του 1% με τις πιο δυναμικές ευρωπαϊκές εταιρείες «αναδύθηκε» η PeopleCert στα πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία «European Business Award 2019» (EBA).

Παράλληλα, ο Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, επελέγη για να εκπροσωπήσει τη Βρετανία για το κορυφαίο βραβείο επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αυτό του «Επιχειρηματία της Χρονιάς» (European Entrepreneur of the Year Award).

Η επιλογή έγινε από διεθνή επιτροπή που αποτελείται από 142 μέλη, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και θεσμικοί φορείς. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα «μακράς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε 120.000 υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αρχικά προκρίθηκαν μέσα από τη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «One to Watch», 2.753 εταιρείες και από αυτές το 1% των εταιρειών με την πιο επιτυχημένη πορεία αποτέλεσε τους «Εθνικούς Νικητές».

«Η διάκρισή μας στα ΕΒΑ 2019, ως Εθνικού Νικητή της Βρετανίας πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάδειξή μας σε ηγετική εταιρεία, παγκοσμίως, στην πιστοποίηση σε Business & IT και γλωσσομάθεια. Αποτελεί όμως πάνω από όλα, μια επιβράβευση αφενός για εκατομμύρια πολίτες που έχουν επιλέξει τις πιστοποιήσεις μας ως εφόδιο για το μέλλον τους, αφετέρου για τα μέλη της πολυάριθμης οικογένειας της PeopleCert που παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας -οι οποίες είναι ποιότητα, καινοτομία, πάθος και αξιοπιστία- με βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις που εμείς αναπτύσσουμε. Δίνουμε πρόσβαση στον καθένα, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του στην επαγγελματική του ζωή», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις πιστοποιήσεις αρχαίων ελληνικών της PeopleCert

Τον περασμένο Μάιο η PeopleCert, παρουσίασε την πρώτη Πιστοποίηση αρχαίας ελληνικής γλώσσας παγκοσμίως που ενδυναμώνεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο και νέα επίπεδα γνώσεις. Περισσότερες από 1.000 εξετάσεις έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PeopleCert: Σχεδόν τέσσερις φορές υπερκαλύφθηκε το ομόλογο που εξέδωσε

Η PeopleCert ολοκλήρωσε και τυπικά την εξαγορά της βρετανικής κοινοπραξίας Axelos έναντι 450 εκατ. ευρώ. Τα 300 εκατ. ευρώ για την εξαγορά προήλθαν από την έκδοση του ομολόγου και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από ίδια κεφάλαια της εταιρείας.