ΓΔ: 2616.12 0.53% Τζίρος: 275.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
dialectica-startup
Φώτο: Η ομάδα της Dialectica

Στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε Ελλάδα-Ευρώπη η Dialectica

Στη λίστα των Financial Times για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ελληνική εταιρεία στην 1η θέση της κατηγορίας information services και στην 431η στην ευρωπαϊκή κατάταξη.  

Στη λίστα των Financial Times με τις 1000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη (FT 1000: Europe's Fastest Growing Companies), συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ελληνική εταιρία η Dialectica κατακτώντας την 431η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και την 1η θέση στην αγορά που δραστηριοποιείται αυτή των information services.

Η λίστα, η οποία συντάσσεται σε συνεργασία με την εταιρεία Statista, αναδεικνύει τις κορυφαίες 1000 επιχειρήσεις της Ευρώπης που έχουν επιτύχει το υψηλότερο ποσοστό οργανικής αύξησης εσόδων μεταξύ 2017 και 2020.

Η Dialectica, από την ίδρυσή της, το 2015, μέχρι σήμερα, αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μόνο το 2021, η εταιρεία καλωσόρισε στην ομάδα της 250 νέα μέλη, σημειώνοντας 100% αύξηση. Το ίδιο έτος δημιούργησε τρία καινούργια τμήματα - Innovation Unit, Operations Enablement, Network Management - με βάση την Αθήνα και πρόσθεσε νέα γραφεία στην Αμερική με το γραφείο στο Βανκούβερ να μετράει ήδη 15 εργαζόμενους μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες λειτουργίας. Πρόσφατα η εταιρεία πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της ένα νέο προϊόν, τα B2B Surveys. Το νέο αυτό προϊόν δίνει τη δυνατότητα σε συμβουλευτικές και επενδυτικές εταιρείες καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις να αντλήσουν μεγαλύτερο όγκο real-time πληροφοριών από ειδικούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρέχοντας τους σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών.

Ο Γιώργος Τσαρούχας, συνιδρυτής και CEO της Dialectica σημειώνει: «Η διεθνής αυτή αναγνώριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας γεμίζει υπερηφάνεια και όρεξη να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Τα επόμενα χρόνια η Dialectica θα αποκτήσει μια δυναμικότερη παρουσία σε όλο τον κόσμο, μετρώντας περισσότερους από 1.200 ταλαντούχους εργαζομένους και ανοίγοντας νέα γραφεία παγκοσμίως. Παράλληλα, θα επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας».

Το γραφείο της εταιρείας στην Αθήνα αποτελεί hub για τη δραστηριότητα της Dialectica σε Ευρώπη και Ασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλούς ταλαντούχους νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες να δουλεύουν καθημερινά σε διαφορετικά επενδυτικά projects από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γερμανία μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιαπωνία.

Σήμερα, η Dialectica απασχολεί πάνω από 600 άτομα σε Ευρώπη και Αμερική. Προσφέροντας ένα ποικιλόμορφο διεθνές περιβάλλον με κέντρο τον άνθρωπο - εργαζόμενο, πελάτη, συνεργάτη - η εταιρεία προσλαμβάνει περισσότερα από 40 άτομα κάθε μήνα. Το 2021 η Dialectica αναγνωρίστηκε ως Best Workplace από το Great Place to Work® σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατακτώντας τη δεύτερη και την ένατη θέση αντίστοιχα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Δεν υπάρχει σχέδιο για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν

Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε στους Financial Times πως οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν άμεσα νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά του Ιράν και εξέφρασε ικανοποίηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στη σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών.
Τεχνητή νοημοσύνη απασχόληση
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέντε Έλληνες διακρίνονται στη διεθνή αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Reflection AI, με Έλληνα συνιδρυτή και αξία 25 δισ. δολάρια, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Nvidia, η οποία εξετάζει εξαγορά ή νέα επένδυση, τονίζοντας τη δυναμική των Ελλήνων στην παγκόσμια αγορά τεχνητής νοημοσύνης.
Κατεστραμμένη πόλη Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Σκέψεις για μεταφορά τελωνειακών ελέγχων εντός ΕΕ λόγω ρωσικών drones

Η Ουκρανία συζητά με Πολωνία και Σλοβακία τη μετατόπιση τελωνειακών ελέγχων εντός ΕΕ για προστασία φορτηγών από ρωσικά drones, σύμφωνα με τους Financial Times. Το Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει το δημοσίευμα.
Ουκρανικά άρματα μάχης
ΔΙΕΘΝΗ

Το ΝΑΤΟ επιτρέπει στην Ουκρανία να αγοράζει όπλα μέσω της υπηρεσίας NSPA

Το ΝΑΤΟ θα διευκολύνει την Ουκρανία να αγοράζει όπλα και αμυντικό εξοπλισμό μέσω του κεντρικού οργανισμού προμηθειών του, προσφέροντας ταχύτερη και οικονομικότερη πρόσβαση σε αμυντικές προμήθειες, σύμφωνα με τους Financial Times.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Θα συνεχίσουμε τα πλήγματα σε ρωσικά διυλιστήρια

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε στους Financial Times ότι η Ουκρανία θα συνεχίσει τα πλήγματα σε ρωσικά διυλιστήρια, τονίζοντας πως ο περιορισμός τους έλαβε τέλος. Παράλληλα, επέκρινε τη στάση ΗΠΑ-Ρωσίας σε επιχειρηματικά θέματα.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Θα συνεχιστούν οι επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια

Ο πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε στους Financial Times ότι ότι η Ουκρανία θα συνεχίσει τις επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια, ενώ ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία προκάλεσαν δύο θανάτους και ζημιές σε λιμάνι και πλοία.