ΓΔ: 882.69 0.82% Τζίρος: 3.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:53:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
tcl
Φώτο: Shutterstock

Σημαντική συμφωνία της Globalsat – Teleunicom με την TCL Electronics

Η TCL Electronics είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο.

H Globalsat - Teleunicom, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ασιατική εταιρεία TCL Electronics για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών καθώς και των τηλεοράσεων TCL στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Globalsat - Teleunicom αποτελεί μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Διανέμει προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, έχοντας ήδη αποκλειστικές συνεργασίες διανομής και πώλησης στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προϊόντων εταιρειών όπως: Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, Sencor, κ.α. Πρόσφατα, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Carrefour, για την επαναλειτουργία των καταστημάτων στην ελληνική αγορά.

Η TCL Electronics είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο. Για σχεδόν 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό. Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας "AI x IoT".

Στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της TCL στις ευρωπαϊκές αγορές, ο όμιλος Globalsat - Teleunicom ανέλαβε την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας στη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος θα διαθέτει στην ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων λιανικής και των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τις λευκές συσκευές και τις τηλεοράσεις TCL δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

Στην ελληνική αγορά ο όμιλος Globalsat - Teleunicom θα λανσάρει τις σειρές πλυντηρίων, την πλήρη γκάμα των ψυγείων με τεχνολογία ΑΑΤ και των ψυγειοκαταψυκτών καθώς και τις τηλεοράσεις με τεχνολογία 4K HDR και MiniLed.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διανομή των προϊόντων TCL, ισχυροποιεί περαιτέρω την Globalsat - Teleunicom στην ελληνική αγορά. Ο όμιλος συνεχίζει την ταχύτατη ανάπτυξή του, διευρύνοντας το πορτφόλιο των δραστηριοτήτων του σε δυναμικές αγορές. Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει την εμπορία και ανάπτυξη του δικτύου των ταχυφορτιστών Blink στην Ελλάδα, ενώ υλοποιεί το πλάνο ανάπτυξης και επαναλειτουργίας των καταστημάτων Carrefour.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις επταμήνου, «παράλογη» η ακρίβεια

Τον Ιούλιο οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 3%, με τις πολύ καλές επιδόσεις των θυγατρικών σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία να αντισταθμίζουν την στασιμότητα στην εγχώρια αγορά όπου σημειώθηκε μείωση πωλήσεων κατά -0,5%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση των πωλήσεων κατά 12,8% για την Jumbo το α' εξάμηνο του 2022

Ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023. Στοχεύοντας στην ενίσχυση της αγοράς της Ρουμανίας, θα προχωρήσει στο άνοιγμα ενός ακόμα ιδιόκτητου υπερ-καταστήματος στο Sibiu, πριν τα Χριστούγεννα του 2022.