ΓΔ: 860.03 -1.76% Τζίρος: 47.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:15:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: TÜV NORD

TUV Hellas: Αύξηση εσόδων 50% στα χρόνια της κρίσης

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group, παρουσία του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υπογραμμίστηκε η αύξηση των πωλήσεων κατά 50% και της  κερδοφορίας κατά 10%.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 4-6 Δεκεμβρίου 2019 και συνέπεσε χρονικά με τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του γερμανικού TÜV NORD Group, το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές εταιρίες, 14.000 και πλέον εξειδικευμένους επιθεωρητές και ετήσιο τζίρο € 1.3 δις. Το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική εταιρεία TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια και είναι market leader στον τομέα της, τα τελευταία 20 χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκθείασε το έργο του Ομίλου TÜV NORD και ιδιαίτερα την πορεία της TÜV HELLAS στην Ελλάδα, μίλησε για την ελληνογερμανική συνεργασία και αναφέρθηκε στα μέτρα οικοδόμησης σταθερής ανάπτυξης στη χώρα.

TUV NORD

Ο Πρόεδρος του Ομίλου TÜV NORD, Dr. Dirk Stenkamp, δήλωσε ευτυχής για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Αθήνα, που αποτελεί λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό του στην αρχαία Ελληνική ιστορία και να τιμήσει την ισχυρή παρουσία του TÜV NORD στην Ελλάδα, μέσω της TÜV HELLAS, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα, την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές δυνάμεις. Ο Dr. Dirk Stenkamp εκτίμησε την ανάπτυξη της TÜV HELLAS μέσα στην κρίση, επισημαίνοντας την αύξηση πωλήσεων κατά 50% και της κερδοφορίας κατά 10%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS και Executive Vice President Process Technology του TÜV NORD Industrial Services, κ. Σάββας Πελτέκης, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι η Διοίκηση και τα Στελέχη της TÜV HELLAS θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό .

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γκατσώνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν 142 Διευθυντικά Στελέχη από τη Γερμανία και όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρία καθώς και τις μεγάλες θυγατρικές της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CPI: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται λήγει την 3η Μαρτίου 2025 και δύναται να παραταθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μετά την λήξη της θητείας του.