ΓΔ: 819.51 -0.43% Τζίρος: 10.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:59:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΙΛΥΔΑ
Φώτο: ΙΛΥΔΑ

Ίλυδα: Εξόφλησε πρόωρα οφειλή 2,8 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα

Συνεπεία της εν λόγω πρόωρης αποπληρωμής η εταιρεία πέτυχε σημαντική απομείωση  της συνολικής ως άνω οφειλής της ύψους  478,85 χιλιάδων ευρώ.

Η εταιρεία Ίλυδα προχώρησε στην αποπληρωμή συνολικής οφειλής που είχε 2,8 εκ. ευρώ και μάλιστα νωρίτερα από ότι είχε αρχικά συμφωνηθεί, γεγονός που οδήγησε στην σημαντική απομείωση της συνολικής οφειλής κατά 478,85 χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» (εφεξής ως «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, ότι ολοκληρώθηκε η συνολική υλοποίηση του οριστικού διακανονισμού που είχε συμφωνήσει με την συνεργαζόμενη Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ» , οι λεπτομέρειες του οποίου διακανονισμού  είχαν γνωστοποιηθεί με την από 19 Απριλίου 2016 ανακοίνωση της Εταιρείας

Ο εν λόγω διακανονισμός αφορούσε  σε συνολική οφειλή 2,8 εκ Ευρώ  της Εταιρείας, η οποία εξοφλήθηκε πλήρως και ολοσχερώς και μάλιστα σε χρόνο πολύ ενωρίτερον του αρχικώς συμφωνηθέντος, συνεπεία δε της εν λόγω πρόωρης αποπληρωμής η Εταιρεία πέτυχε σημαντική απομείωση  της συνολικής ως άνω οφειλής της ύψους  478,85  χιλιάδων Ευρώ περίπου, γεγονός που θα έχει αντίστοιχη ισόποση θετική επίδραση στα αποτελέσματα και τα ίδια κεφάλαια της  εταιρείας  

Η πρόωρη εξόφληση της ως άνω οφειλής και η συνακόλουθη ωφέλεια που αποκόμισε η Εταιρεία, δικαιώνει την στρατηγική  της διοίκησης της Εταιρείας η οποία  με τα νέα προϊόντα λογισμικού που αναπτύσσει και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει, προωθεί  την ευρύτερη  διείσδυσή της και επιτυγχάνει με συνέπεια την ενίσχυση της χρηματορροών της και την εν γένει βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΛΥΔΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίλυδα: Αύξηση 69% στον κύκλο εργασιών της στο γ' τρίμηνο

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) για το γ τρίμηνο της χρήσης 2020 ανήλθαν σε κέρδη 115 χιλ Ευρώ, έναντι ζημιών 43 χιλ Ευρώ, βελτιωμένα κατά 366% σε σχέση με το γ τρίμηνο της χρήσης 2019.
papoutsanis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Ανάπτυξη με αύξηση 39% στον κύκλο εργασιών στο εννιάμηνο

Η αξία των εξαγωγών της εταιρείας έφτασε στα 34,9 εκατ. ευρώ έναντι 22,5 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2021, αντιπροσωπεύοντας το 66% του συνολικού κύκλου εργασιών και παρουσιάζοντας ανάπτυξη κατά 55%.
Eurobank-RRF
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Εγκρίθηκε η εκταμίευσης για δόση 200 εκατ. του Ταμείου Ανάκαμψης

Η τράπεζα διέθεσε πλήρως την πρώτη δόση των 200 εκατ. ευρώ σε μια ευρεία γκάμα κλάδων και επιχειρήσεων, ειδικότερα στους κλάδους της πράσινης μετάβασης, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εξωστρέφειας.
Pepco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Pepco: Η πολωνική αλυσίδα ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην ελληνική αγορά

Το πρώτο κατάστημα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. ξεκινά τη λειτουργία του στο Piraeus Retail Park της Trade Estates, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, επισφραγίζοντας τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.