ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intrakom Defence Electronics

Τιμητική βράβευση για την Intracom Defence

To Χρυσό Βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος» έλαβε χθες η Intracom Defence στο πλαίσιο του θεσμού «Made in Greece 2019».

Τιμητική διάκριση έλαβε η Intracom Defence στο πλαίσιο του θεσμού «Made in Greece 2019», που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ εχθές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την απονομή του Χρυσού Βραβείου «Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος» στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE κ. Γεώργιο Τρουλλινό έκανε ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Με την διάκριση αυτή επιβραβεύεται η ποιότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια για προϊόντα της IDE με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, μέσα σε περιβάλλον δύσκολων διεθνών οικονομικών συνθηκών, που έχουν σαν αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάσουν σε ποσοστό πάνω από 97% του κύκλου εργασιών της. Παράλληλα η IDE συνεισφέρει περίπου το 5% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ, ενώ αναθέτει σημαντικό ποσοστό του έργου της σε άλλες ελληνικές εταιρίες συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Η εκδήλωση «Made in Greece» είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Drone και Υβριδικά Συστήματα από την Intracom Defense στη DEFEA 2021

Όπως αναφέρει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της έκθεσης «πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες διαφόρων χωρών, καθώς και στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας».
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Συνεργασία με Boeing για αναβάθμιση των αεροσκαφών AWACS στις ΗΠΑ

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση το πρόγραμμα αφορά των εκσυγχρονισμό των συγκεκριμένων αεροσκαφών ελέγχου και επεκτείνει την, ήδη, υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.